Reklam

Norrköping - Malmö FF: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
16 juli 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
14 jul 2022 at 12:45 (Uppdaterad 16 jul 2022 at 16:58) 14/07
21
0

Allsvenskan omgång 14

Chans (1-X-2): 23-30-47%
Spelvärde: 103,40%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
Bet365 Till Bet365
Odds och speltips inför Allsvenskan omgång 14 i matchen mellan Norrköping - Malmö. Läs våran analys på mötet.

Norrköping i kaos och en sparkad tränare

I dagarna gick Norrköping ut och bekräftade att tränaren Rickard Norling får sparken efter den svaga inledningen på Allsvenskan. Det hade legat i luften ganska länge och beslutet var nog mer än nödvändigt. Klubben har nämligen bara tagit 16 poäng på de inledande 13 matcherna under Norling, vilket gör att laget är placerat långt ner i tabellen. Noll vinster på de sex senaste matcherna blev alltså droppen för ledningen i Norrköping.

Nu väntar ett tufft möte mot Malmö där assisterande tränarna Vedran Vucicevic och Anes Mravac kliver in och tillfälligt leder laget i denna match. Ovisst såklart när Peking-klubben är i stora behov av poäng. Kan interimlösningen ge den effekt man vill ha? Eller blir det ytterligare ett poängtapp? Det återstår att se, men räkna med att Norrköping får slita hårt för att störa Malmö här.

Läs om ditt allsvenska favoritlag i våran säsongsguide!

Malmö på väg uppåt igen

Det är nog ingen som har missat Malmös svaga inledning på Allsvenskan detta år, men under de senaste månaderna har laget visat att man är på väg uppåt. Klubben ser något mer stabil ut än tidigare och spelet börjar likna Malmö igen. I den senaste omgången av Allsvenskan körde man över Varbergs fullständigt och slutresultaten blev 3-0. Det kunde dock ha blivit mycket större siffror än så. De himmelsblåa hade nämligen 27 målchanser och ett bollinnehav på 67% - spel mot ett mål med andra ord.

En stor anledning till Malmös fina form är storstjärnan Veljko Birmancevic som har gjort mål i tre raka matcher nu. Kan tränaren Milojevic fortsätta leda laget på den inslagna vägen har Malmö stora möjligheter att “rädda” den hittills svaga säsongen. En vinst mot Norrköping hade gett laget ytterligare en push i rätt riktning.

Se mer statistik om matchen i vårat matchcenter!

Norrköping fem senaste:

Norrköping - Degerfors, 1-1

Norrköping - Sirius, 0-1

Mjällby - Norrköping, 1-1

Utsikten - Norrköping, 1-1

Norrköping - Elfsborg, 2-2

Malmö fem senaste:

Vikingur Reykjavik - Malmö, 3-3

Malmö - Varbergs, 3-0

Malmö - Vikingur Reykjavik, 3-2

Sundsvall - Norrköping, 2-1

Malmö - Helsingborg, 2-1

Fler speltips på sidan finns att hitta här!

Tufft och jämnt - men det ena laget vinner

Båda lagen bör vara besvikna på sina respektive inledningar av säsongen. Därför skulle bägge lagen må mycket bra av tre poäng här. Det mesta talar dock för att Malmö vinner matchen då ingenting verkar stämma för Norrköping i dagsläget. En sparkad tränare och usla resultat ser inte speciellt lovande ut. Även om jag tror att det blir jämnt säger magkänslan att Malmö drar det längsta strået och faktiskt vinner. Mitt speltips blir att Malmö vinner matchen.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback