Reklam

Holland - Ukraina: (AH: +1,0) 2

Matchcenter
13 juni 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Johan Cruijff ArenA (neutral)    Felix Brych
9 jun 2021 at 14:26 (Uppdaterad 13 jun 2021 at 22:53) 09/06
21
0

Bägge landslag måste undvika förlust här

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 28-24-48%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,58
Units: 1/10
Hit/Miss: 3-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Frank de Boer och Holland är enormt pressade. "De Orangea" har varit dåliga under Boers ledning och nu inleds EM med en stor utmaning i form av Ukraina, båda lagen måste i första hand undvika förlust.
Talar för spelet
  • Under Boers ledning har vi inte imponerats av Holland.
  • Boer ställer plötsligt om till 5/3/2.
  • Ukraina kan, precis som många nationer, spela i en 5/3/2-formation, där det blir lite utrymme att spela igenom för holländarna.
Talar emot spelet
  • Matchen spelas i Amsterdam.
  • Även om Nederländerna saknar många spelare, har de i Jong, Wijnaldum och Memphis spelare som på en bra dag kan utmana de flesta lag.
  • Min kunskap om Ukraina är begränsad och i VM-kval har de besvikit mycket genom att förlora poäng mot både Finland och Kazakstan.

Frank de Boer har länge spelat 4/3/3 och sedan väljer han strax innan EM börjar att spela 5/3/2. LVG gjorde något liknande, men hade en förnuftig anledning till detta.  Nederländerna har inte haft goda kantspelare sedan Robben lade skorna på hyllan, så det är dags att prova en annan formation, men Boer väljer en målskytt istället för en snabb anfallare bredvid Memphis som knappt kommer kunna lita på att få bra inlägg framför mål.

Det har visat sig vara en tråkig utmaning under de senaste träningsmatcherna - att Nederländerna är mycket svaga vid snabba förändringar i spelet.

Nederländernas drastiska ändringar i formationen kan komma att passa Ukraina bra åtminstone.

Hollands förstamålvakt, Cillessen har fått Corona och spelar inte denna match. Han är en målvakt av klass, men nu står valet mellan Krul och Stekelenburg. Det senare var en reserv i Ajax, men när Onana åkte dit på dopningsanklagelser (som stämde) fick Stekelenburg spela resten av säsongen. Det var första gången sedan 2017 som Stekelenburg fick fast speltid. Krul kan rädda straffspark, men har sina svagheter i långskott.

Mittfältet ser förnuftigt ut, men något förutsägbart. Roon får rollen som Nigel de jong och sedan kommer De Jong att kontrollera spelet och sätta Wijnaldum / Memphis till test med vassa inlägg. Exakt denna trio är Hollands nyckel till ett bra EM 2021. Memphis har varit inblandad i de senaste 6 orange målen och duon Wijnaldum / Memhpis har varit bakom 44 av de senaste 64 orange målen. Det är både dåligt och bra.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback