Reklam

Milan - Internazionale: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
4 april 2018 at 18:35 - Fotboll, Italien - Serie A
San Siro    Marco Di Bello
4 apr 2018 at 13:51 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 04/04
15
0
Chans: 55%
Spelvärde: 102,85%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Ikväll är det avspark för det tidigare uppskjutna Derby della Madonnina!

Som fansen har längtat efter den här matchen som i och med Astoris bortgång blev uppskjuten för ungefär en månad sen. Om vi börjar med hemmalaget Milan som med Gattuso som tränare vekligen steppat upp och blivit ett riktigt bra lag. Senast förlorade man dock mot Juventus på bortaplan med 3-1, men de gjorde en bra match och kanske hade det varit mest rättvist med ett oavgjort resultat. Inför Juventus matchen hade man inte förlorat på tio raka ligamatcher. 

Bortalaget Inter kommer med fin form till dagens möte. Man har hållit nollan i fyra raka matcher och har bara en förlust på de elva senaste matcherna. Lagkaptenen Icardi har hittat nätet igen när han på de två senaste matcherna gjort sex mål.

Båda lagen jagar en Champions League plats. Milan har satsat enorma summor på sitt lagbygge den här säsongen utan att ha fått någon vidare framgång. Det som kan rädda säsongen någorlunda är att man lyckas ta en av Champions League platserna. Inter är i ungefär samma sits där fansen kräver Champions League spel nästa säsong. Just nu sitter Inter på en av platserna men de är hotade av både Roma och Lazio, men även Milan som kan börja utmana vid en eventuell vinst idag. 

Jag tror att vi därför kommer få sen en öppen match där båda lagen går för tre poäng. Jag kommer därför att spela på att båda lagen gör mål.

Talar för spelet:

  • Båda lagen jagar Champions League plats.
  • Båda lagen är i bra form.
  • Icardi är i storform 
  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback