Reklam

Manchester United - Tottenham: Under 2,5 Mål

Matchcenter
4 oktober 2020 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Anthony Taylor
30 sep 2020 at 15:59 (Uppdaterad 4 okt 2020 at 19:24) 30/09
24
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 122,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-6
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Det är ett toppmöte som väntar i Premier League! José Mourinho återvänder till sin gamla arena Old Trafford och lär vara rejält sugen på tre poäng efter det snöpliga krysset hemma mot Newcastle.
Talar för spelet
  • Spelet har gått in i två av Tottenhams hittills tre spelade matcher i ligan.
  • Spurs anfallsstjärna Heung Min Son är skadad.
  • Båda lagen har haft lite skakiga inledningar av säsongen och vill nog inte ta alltför stora risker offensivt.
Talar emot spelet
  • Båda Manchester Uniteds matcher i ligan har slutat i över 2.5 mål.
  • Spelet har bara gått in en gång i de fyra senaste mötena på Old Trafford lagen emellan.
  • Båda lagen har anfallare med hög högstanivå vilket kan generera i en del mål.

Det har inte varit en helt övertygande säsongsinledning för Manchester United rent spelmässigt. Deras första match mot Crystal Palace slutade i en 3-1 förlust hemma på Old Trafford. I omgången därefter lyckades de vinna med 3-2 borta mot Brighton. Man får ändå säga att resultatet inte speglade matchbilden precis. Brighton dominerade spelet under nästan hela matchen och hade fem träffar i virket men Man United var mer effektiva i sina målchanser. I den 94e minuten kvitterade Brighton till 2-2 och där trodde många att matchen var över. Men i den 96e minuten fick United en straff efter en VAR-granskning. Det bisarra i den situationen var att straffen blev tilldömd efter att domaren hade blåst av matchen. Men straff blev det och Bruno Fernandes fastställde resultatet 3-2.

Så en förlust och en vinst har det blivit för The Red Devils. Nu kommer deras hittills tuffaste utmaning när de ska möta Tottenham. Solskjaers manskap kan nog ändå räkna med att vara det spelförande laget då Mourinho är känd för sin defensiva uppställning, framför allt när de möter ett annat topplag. Den här matchen blir nog inget undantag. 

Tottenham kan få det svårt med målskyttet

Tottenham åkte på flera tunga smällar senast mot Newcastle. Efter att Lucas Moura tog ledningen i den 25e matchminuten hade Heung Min Son två skott som tog i virket. Tyvärr för Tottenhams del åkte Son på en skada och blev utbytt när andra halvlek drog igång. Inte nog med det blev Newcastle tilldömda en straff i den 95e minuten efter VAR-koll. Callum Wilson gjorde inga misstag och satte dit 1-1. Otroligt surt för Spurs som förde spelet i stort sett hela matchen.

Tottenham gick däremot vidare i Carabao Cup efter att ha vunnit på straffar mot Chelsea, men det märktes tydligt att Son saknades. Det var inte förrän Harry Kane kom in i andra halvlek det verkligen började hända saker för Spurs i anfallsspelet. Något som man även måste ha i åtanke är att Tottenham kommer spela en Europa League-kvalmatch på torsdagen. Det känns som ett tydligt tecken på att Londonlaget inte kommer lägga alltför mycket energi på det offensiva inför söndagens match med tanke på att det inte blir så mycket vila mellan matcherna. Även United har match mitt i veckan då de möter Brighton i ligacupen under onsdagen. Matchbilden kommer således förmodligen vara rätt så försiktig där inget av lagen vill ta för mycket risker med tanke på det tajta spelschemat och de viktiga poängen som står på spel. Just därför lägger jag mitt odds på under 2.5 mål.        

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback