Reklam

Manchester United - Aston Villa: 1 (0-1)

Matchcenter
25 september 2021 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Mike Dean
24 sep 2021 at 12:54 (Uppdaterad 25 sep 2021 at 15:27) 24/09
24
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 60-20-20%
Spelvärde: 127,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Lite skakigt har det varit i United de senaste cupmatcherna med förlust både i Champions League och ligacupen, men i Premier League har det gått som förväntat med fyra segrar och bara ett poängtapp i den oavgjorda matchen borta mot Southampton. Inlett på bästa sätt i United-tröjan har Ronaldo gjort då han på bara två spelade matcher gjort tre mål. På Old Trafford i ligan har de hittills vunnit alla sina matcher och öst in mål på motståndarlagen då de gjort hela nio stycken och bara släppt in två.

Fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Efter en lite tyngre start med förlust mot nykomlingarna Watford i ligapremiären har Villa återhämtat sig och kommer senast från en fin seger hemma mot Everton med 3-0. I mötet fick vi se deras nyförvärv Leon Baily näta för första gången i Villa-tröjan. Men de har haft det svårt att ta segrar på bortaplan. Det är ett lag med flertalet nyförvärv som inte riktigt kommit igång ännu då de varit väldigt ojämna såhär långt och det kommer att behövas mer tid innan bitarna börjar falla på plats.

Jag väljer att spela vinst till United då de har sett såpass bra ut hemma i inledningen av säsongen. Inte orolig för att förlusten i ligacupen tidigare i veckan mot West Ham kommer att påverka matchen mot Villa på något sätt då Ole har en såpass bred trupp att välja mellan och räknar med att Pogba-Ronaldo-Fernandes alla finns med från start. Villa har släppt in 6 mål i sina matcher på bortaplan och gjort två och ser inte att de ska kunna hota i helgens möte.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback