Reklam

Manchester City - Manchester United: 1 (0-1)

Matchcenter
7 december 2019 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Etihad Stadium    Anthony Taylor
6 dec 2019 at 21:40 (Uppdaterad 8 dec 2019 at 00:18) 06/12
35
0
Chance (1-X-2) including handicap: 55-30-15%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- City har en match mer vila än United
- Martial fortfarande skadad och förväntas inte starta
- City är redan klara gruppsegrare i CL i veckan och kan ställa upp bästa laget i derby.

Manchester City ligger för tillfället 11 poäng efter Liverpool och har självklart inte råd att tappa några fler poäng för att ha någon chans på ligatiteln. Aguero saknas till denna matchen och Jesus ersätter honom naturligt i “nummer 9” positionen och gjorde två mål senast mot Burnley. City spelade mot Burnley på tisdagen och får en dag mer vila än United som spelade en tuff match mot Tottenham och City är redan klara att vinna gruppen i CL och kommer därmed troligtvis ställa absolut bästa elvan hemma i derbyt hemma mot United.

Manchester United har inte alls presterat bra denna säsongen under OGS och det är konstigt att han fortfarande är kvar som tränare, eftersom att trenden i prestationerna inte pekar uppåt. Det är flera skador i truppen och till denna matchen ska Martial inte vara aktuell för start enligt presskonferensen, men eventuellt redo för ett inhopp och Martial är väldigt viktigt för Uniteds offensiv. McTominay var tillbaka efter skada och är viktigt för Uniteds balans, men får se om han orkar 90 minuter bara två dagars vila. Annars är det ingen imponerande elva United kan ställa på banan,

City är betydligt bättre än United spelare för spelare och kan satsa fullt ut på denna matchen och kommer ställa bästa laget på banan. Dels för att att dem redan är klara i CL samtidigt som det är Manchester derby hemma. Tycker marknaden övervärderar Man United efter segern mot Tottenham som gjort att dem har gått upp lite inför matchen och tycker det finns spelarvärde på att Man City vinner med minst ett mål.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback