Reklam

Málaga - Girona: Över 2,5 Mål

Matchcenter
27 januari 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio La Rosaleda    Alberto Undiano
26 jan 2018 at 13:44 (Uppdaterad 27 jan 2018 at 20:30) 26/01
70
0

Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 111,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Estadio La Rosaleda bjuder in till match under lördagen där Malaga tar emot Girona. Hemmalaget är otroligt pressade i botten av tabellen och måste gå hårt för tre poäng i den här matchen. Det borde innebära en öppen matchbild och då är det ett lockande odds för överspelet.

Malaga har haft en tung säsong så här långt då laget parkerar som jumbo i La Liga med endast 12 inspelade poäng på kontot. I nuläget har man hela sex poäng upp till Levante på säker mark och det är därför otroligt viktigt med tre poäng i den här matchen. Vi lär få se ett offensivt Malaga och jag tycker det såg bra ut i den offensiva delen mot Eibar (1-1) senast även fast man endast gjorde ett mål. Det skapades väldigt fina lägen och det har Malaga haft problem med tidigare. Defensivt så släppte man dock till en hel del lägen och det är en defensiv som man kommer blotta här, vilket är en fara. Kuzmanovic är avstängd men i övrigt ser det ut att bli samma trupp som senast.

Girona har varit en positiv överraskning den här säsongen då nykomlingen placerar sig på en mittenposition i tabellen. I nuläget är det endast fem poäng upp till Sevilla på sjätteplatsen så visst har man fortfarande chansen på en europaplats. Därför tror jag inte heller att gästerna är speciellt nöjda med ett oavgjort resultat i den här matchen, inte mot den här typen av motstånd. Det brukar svänga ordentligt om Girona och man har spelat en hel del målglada bortamatcher denna säsong. Att det blivit målsnålt mot lag som Leganes (0-0), Espanyol (0-1) och Atletico Madrid (1-1) förvånar inte ett dugg. Malaga är inte alls lika skickliga i det defensiva som dessa lag.

Talar för spelet:

  • Malaga jagar säker mark och Girona jagar en europaplats. Ett oavgjort resultat bör inte glädja någon.
  • Girona har gjort en hel del mål på slutet men brukar sällan kunna täppa till bakåt.
  • Gästerna har ett par defensiva avbräck då både Aday och Juanpe är avstängda. Dessutom sätter vi ett frågetecken för målvakt Bono.
  • Christian Stuani ser ut att vara tillbaka från skada och det är viktigt för gästerna offensiva spel.

Talar emot spelet:

  • Malaga har inte gjort ett mål framåt på tre raka hemmamatcher.
  • Hemmalaget har en del offensiva avbräck då varken Penaranda eller Rolan ser ut att komma till spel.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback