Reklam

Kalmar - IFK Göteborg: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
4 augusti 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
3 aug 2018 at 23:01 (Uppdaterad 4 aug 2018 at 17:55) 03/08
38
0
Chans: 60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Kalmar gick till VM-uppehållet som obesegrade på hemmaplan men efter uppehållet bröts den sviten av Djurgården och det verkar ha rubbat deras självförtroendet helt. Det blev ytterligare en hemmaförlust i den kommande matchen mot Sundsvall och även en förlust i den senaste omgången mot AIK på bortaplan. Nu är dessutom Nanne Bergstrand sjukskriven tillsvidare och assisterande tränaren Henrik Rydström kommer leda laget framöver. Kalmar ligger på en 9:e plats i tabellen. 

Göteborg kämpar som bekant med ekonomin och nu har man tappat några ordinarie spelare utan att ha ersatt de med profilerade namn. Göteborg har varit alldeles för ojämna över hela säsongen och ligger därför på en 11:e plats. Senast slog de Brommapojkarna med 3-0 på hemmaplan. 

Speltips:

Kalmar måste rycka upp sig och börja  plocka poäng om de vill slippa att bli indragna i bottenstriden. De har alltså bara en vinst på de sju senaste matcherna. De har inte gjort mål i de tre senaste matcherna heller. Jag tror därför att Kalmar kommer vara på spel humör och att de petar in ett mål iallafall. Det känns som att Göteborgs form är påväg uppåt efter de tre senaste matcherna. Mot Örebro såg det helt ok ut spelmässigt och mot Sirius var man ganska bra trots att de tappade 2-0 ledning till förlust. Senast vann de stort mot Brommapojkarna på hemmaplan också. Jag tror att vi kommer få en öppen match där båda lagen kommer gå för segern så därför blir mitt spel att båda lagen gör mål. Bethard erbjuder 1.86 i odds på BLGM.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback