Reklam
31 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Paolo Mazzoleni
29 mar 2018 at 22:35 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 29/03
42
0
Chans (1-X-2): 60-28-12%
Spelvärde: 101,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Det vankas stormöte i Serie A på lördagskvällen. På menyn står Juventus mot Milan! 

Det såg ut som att Juventus skulle dra ifrån i toppen när Napoli först förlorade mot Roma och sedan kryssade mot Inter, medan Juve vann sina matcher. Helt plötsligt hade man skapat sig fyra poängs försprång. Men i den senaste matchen mot SPAL underpresterade Juve och man fick bara med sig en poäng. Napoli å andra sidan vann mot Genoa och nu skiljer det återigen bara två poäng lagen emellan. 

Efter en trög inledningen på säsongen har Milan nu blivit riktigt bra och man har klättrat upp till en sjätte plats i tabellen. De nosar även på Champions League platserna. I Europa League blev Arsenal för svåra utöver två matcher och det blev sammanlagt 5-1 till Arsenal. 

Juventus har en tuff spelschema. Först ska man möta Milan i ligan och sedan väntar Real Madrid i Champions League bara 3 dagar senare. Vi kan ändå räkna med att Allegri ställer upp med bästa laget. Milan visade att de inte riktigt håller måttet mot bättre motstånd när de föll mot Arsenal. Idag har Juventus inte råd med poängtapp och man ska bara slå Milan eftersom man har ett mycket bättre lag. Jag spelar rak seger på Juventus.

  • Juventus är galet bra på hemmaplan.
  • Juventus måste vinna för att hålla avståndet till Napoli. 
  • Juventus är obesegrade i 24 raka matcher. 
  • Milan såg svaga ut mot Arsenal och även mot Chievo i ligan.

 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback