advert

Juventus - Milan

25 januari 2017 at 21:45 - Fotboll, Italien - Coppa Italia
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Juventus tar emot Milan i en av cupkvartarna på onsdagskvällen. Det är ett Juve som lär kräva revansch på Milan som redan vunnit två gånger mot Juventus denna säsong. Först i ligan och sen i supercupen. Liksom de flesta cupmatcherna förra omgången så tror jag det kan bli lite mål här, båda vill vidare.

Juventus tog en stabil seger i helgen när man vann över Lazio med 2-0. På hemmaplan är man ruskigt starka och nu har man dessutom revansch att utkräva på dagens motståndare Milan, som vann hemma mot Juve i ligan tidigare i höst. Men dom vann också Italienska supercupen, så nog är det ett uppretat Juventus vi lär få se här. I förra omgången mötte man Atalanta på hemmaplan och det hela slutade då 3-2, tror kanske inte på riktigt så målrikt här, men nog kan det bli 2-1 eller liknande här då Juventus absolut inte vill förlora här och man vill absolut gå vidare i cupen. Man har tagit ut en bra trupp och tror inte det blir så värst mycket rotation, kanske på några enstaka spelare, men man har en bra trupp å andra sidan. Det är dock ett stort avbräck att målvakten Buffon inte står i mål, han är nämligen inte uttagen i truppen.  Även den hårt jobbande Marchisio saknas.

Om vi kollar till Milan så tar man cupen på allvar vilket även den uttagna truppen bevisar, som är bra. Sägs även att man kommer ställa upp en ganska bra startelva här så nog kommer man ge det en chans. Sen ska vi veta att man på slutet sett en hel del brister i deras försvarsspel och skulle Juventus göra mål tidigt som dom har en tendens att göra på hemmaplan. Ja då kan detta bli en svängig historia efter som Milan måste göra mål. Montella är ju i grunden en offensiv tränare ska sägas också. Sen kan nyförvärvet Deulofeu göra debut här, som man tagit in från Everton. Besitter en del offensiva kvalitéer som inte många andra i laget har. och det ser ut att bli en ganska start elva ifall man ska tro de troliga startelvorna till denna match.

Juventus tror jag inte förlorar detta och man vill nog avgöra under full tid så man tar nog kommandot direkt. Milan tar cupen på allvar och offensivt har det sett bra ut på slutet, men inte så mycket defensivt. Det ska dock avgöras här och nu. Jag tror vi kan få se lite mål i denna match men håller i vad gäller insatsen. Över 2.5 mål spelas dock till ett odds på 1.84 hos Mobilbet. Avanti!
  • Bra mobilversion
  • Generösa kampanjer
  • Enkla betalningar

Kommentarer

Feedback