Reklam

Italien - Holland: 2

Matchcenter
29 juni 2019 at 15:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade du Hainaut (neutral)    Claudia Umpiérrez
28 jun 2019 at 09:07 (Uppdaterad 29 jun 2019 at 16:58) 28/06
88
0
Chans (1-X-2): 24-27-49%
Spelvärde: 105,35%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Dam-VM

Med tanke på hur åttondelsfinalerna såg ut för båda lagen så hoppas jag de sovit i några dagar. Bägge lagen vann visserligen men så trötta man såg ut när man gjorde det. Det var inte särskilt kul att se. Det var faktiskt rätt tråkigt.

Italien imponerar ändå då man avgör matchen tidigt och gör 2 mål på Kina som innan bara släppt in 1 mål. Italienskornas offensiv och förmåga att göra mål ska inte underskattas. Gör man 2 mål mot ett stabilt Kina så ska man kunna göra mål mot Holland också.

Holland som brukar spela så snabbt och frejdigt så man bara lutar sig tillbaka och säger åååååh. Det var de snabba kantspelarna som rundade allt och alla, inklusive sig själva ibland som gjorde att man föll för dem under EM. Det funkade, de var effektivt och det var underbart att se på. Mot Japan stod man mer stilla än vad man gör i en telefonkö till banken. De orangea tulpanerna såg vissna ut. På något mirakulöst sätt kom man ändå fram till det där avgörande målet och man blev lika paff som när tåget kommer i tid.

Holland må vara sega men den förmåga man har att göra mål i slutet är galen. I alla matcher hittills i VM har man gjort mål med mindre än en kvart kvar att spela. Det kommer säkert bli en rätt tight match men får Holland bara fart på kanterna så ska man kunna vinna. Framförallt då italienskorna är bättre centralt än vad man är på kanterna. Lägg där till deras förmåga att göra viktiga mål i slutet så har ni varför jag inte tror att detta går till förlängning.

Italien har imponerat men det är dags för dem att åka hem nu och låta de orangea tulpanerna blomma ut. 2,15 på att Holland hittar tillbaka till sitt vanliga jag, det tar vi.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback