advert

Inter - Pescara

28 januari 2017 at 21:45 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Inter är i toppform och har sex raka segrar i ryggen, på hemmaplan är man starka och går för seger här utan tvekan. Man möter ett Pescara som ligger sist och är ett dåligt lag. Dom har dessutom problem i truppen då flera spelare är borta däribland viktige Caprari längst fram. Inter bara vinner detta!

Med sex raka segrar i ligan har Inter nu verkligen chans att nå en av de där Champions League-platserna som jag tror man siktar på. Sen nye tränaren Pioli kom in har vi ett Inter som spelar med den kapacitet man kan och har i truppen. Man har sett riktigt bra ut på slutet och formen är på topp. Och när man nu möter ett uselt Pescara på hemmaplan kan jag inte annat än att tro att det blir spel mot ett mål här. enda avbräcket i laget är vänsterbacken Ansaldi och det är inte något spelar som är jättesvår att ersätta direkt. Så vi har ett formtoppat Inter som kommer ställa ut en riktigt start startelva här. Ska även sägas att man också har sex segrar på hemmaplan där man varit nästan överlägsna i varje match.

Pescara fortsätter sin kräftgång och senast förlorade man hemma mot Sassuolo med 1-3. Det var dessutom inget snack någonstans och jag ser absolut inget ljus i mörkret hos Pescara. Man har inte vunnit en enda match, nåja visst fick man en skrivbordsseger men that's about it. man har svårt att göra mål framåt och man läcker bakåt. Och man har en svag trupp som inte bli bättre när man dessutom saknar flera spelare här. Viktige anfallaren Caprari är avstängd och det är ett tungt avbräck. I övrigt så saknas spelare som Bovo, Campagnaro, Vitturini, Brugman, Gilardino och sen frågetecken på Bahebeck. Det är såklart ingen rolig läsning i ett lag som Pescara och när bänken nu är rekordsvag typ så finns det inte heller något att slänga in ifall det skulle behövas här.

Som sagt, jag ser inget ljus i mörkret i Pescara och snacka om att möta tuffast möjliga motstånd på det. Inter är formstarkast just nu och jag tror dom bara vinner här, skulle inte förvåna mig om det rinner iväg här heller. Inter -1.75 till 1.81 är taget, som finns hos ComeOn. Nöjer mig dock med en insats strax under medel. Jobba!
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback