Reklam

IFK Göteborg - Östersunds FK: Under 2,75 Mål

Matchcenter
20 augusti 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
17 aug 2018 at 22:17 (Uppdaterad 20 aug 2018 at 20:53) 17/08
48
0
Chance (over-exact-under): 34-0-66%
Spelvärde: 113,52%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Det vill sig inte för Blåvitt i år. Ingen förväntade sig att de skulle vara ett topplag men en mitten placering kunde man begära åtminstone. Vid det här skedet ligger Göteborg på en 11:e plats och har bara tre poäng till kvalstrecket. Formen är riktigt usel dessutom för tillfället, 7 förluster på de 10 senaste matcherna, så lyder deras facit. 

Östersund kommer till dagens match med fyra raka vinster och totalt tio raka matcher utan förlust. Man har dessutom hållit nollan i de tre senaste matcherna. Efter den fina faciten har man klättrat upp till en tredje plats i tabellen och har nu bara sex poäng upp till serieledande AIK.

Speltips:

IFK Göteborg måste verkligen lyfta sig snarast och sluta slarva bort poängen. Senast tappade man på nytt en ledning till förlust mot Sirius, på hemmaplan dessutom. Tränaren Asbaghi måste i första hand sätta försvarsspelet i den här matchen. Östersund är ett skickligt lag och Blåvitt får bara inte förlora ännu en gång på hemmaplan, det skulle i så fall vara deras sjätte förlust på hemmaplan den här säsongen. Östersund trivs med att hålla i bollen och bjuder sällan motståndarna på något, och så tror jag att det kommer bli idag också. Göteborg spelar utan självförtroende, samtidigt som de har pressen på sig att inte förlora. Jag tror att de kommer vara disciplinerade i defensiven och att de därför inte kommer skapa så mycket offensivt. Östersund å andra sidan brukar inte vara så offensiva på bortaplan, så därför spelar jag under 2,75 mål i matchen till oddset 1.72 hos Comeon.

 

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback