Reklam

IFK Göteborg - Djurgården: (AH: +0,5) 1

Matchcenter
24 maj 2018 at 19:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
22 maj 2018 at 23:11 (Uppdaterad 24 maj 2018 at 21:04) 22/05
38
0
Chance (1-X-2) including handicap: 63-0-37%
Spelvärde: 103,95%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Göteborg spelade deras första oavgjorda match för i år, efter att man släppt in mål i matchens sista spark i den 94:e minuten mot Elfsborg på bortaplan. Man har nu två raka matcher utan seger och ligger på en nionde plats, med tretton inspelade poäng. 

Djurgården har verkligen lyft sig efter Svenska Cupen titeln och har tagit två raka vinster och hållit nollan i båda matcherna i Allsvenskan. Senast besegrade man Örebro rätt så enkelt på Tele2 Arena, i en match som slutade 2-0. 

Göteborg har spelat rätt så bra i mina ögon och då främst på hemmaplan. Spelet på bortaplan har varit ok, men ändå har man tagit två vinster och en oavgjord på fem bortamatcher. I den senaste hemmamatchen mot Norrköping blev det en 0-2 förlust, men man förtjänade mycket mer i den matchen, Norrköping kom minst sagt turligt undan och kanske skulle man inte ens fått med sig en pinne, men istället blev det tre. Djurgården har blivit riktigt stabila defensivt den här säsongen, man tog sig igenom hela Svenska Cupen utan att släppa in ett enda mål och i Allsvenskan har man hållit nollan fyra gånger. När det kommer till själva spelet på plan, är jag inte lika imponerad. Djurgården brukar ha mycket boll men det känns som att det fattas något i sista tredjedelen, kanske en farligare anfallare. Idag tror jag att de kan få det tufft mot Blåvitt som var ganska bra mot Elfsborg senast. Göteborg kommer göra allt för att inte förlora deras andra raka på hemmaplan och det tror jag att de kan lösa. Jag kommer spela Göteborg +0,5 Asian handicap.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback