Reklam

Hammarby - Väsby: 2

16 september 2018 at 16:00
14 sep 2018 at 16:38 (Uppdaterad 17 sep 2018 at 16:52) 14/09
90
0
Chans (1-X-2): 27-23-50%
Spelvärde: 102,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Hockeyettan hade under fredagskvällen premiär med ett antal matcher med lite större favoriter. Under lördagseftermiddagen drar ytterligare ett gäng igång och en av dem är den mellan Hammarby och Väsby.

Hammarby gjorde en ganska bra säsong förra året. Man startade dock otroligt dåligt av lite olika anledningar. Skadorna avlöste varandra under en lång tid, samtidigt som tränaren inte fick ut vad han borde kunna få av laget. Man bytte tränare och det fick direkt effekt och laget spelade upp sig under resten av säsongen där man tillslut via en seger av fortsättningsserien sedan fick se sig besegrade av Tranås i playoff. Motståndarna Väsby har gjort en fin resa de senaste säsongerna och det känns återigen som man har något väldigt spännande på gång. Intresset runt klubben är bra och även fast klubben inte riktigt kommit upp i samma standard som topplagen så är Väsby ett lag för allettan. Allt annat vore ett fiasko tycker jag. Serien har blivit lite tuffare och man kommer få kämpa för det. I premiären åker man för att möta Bajen och jag tycker man borde ha en bra chans att knipa full pott redan direkt.

Talar för Väsby

  • Spetskvaliteten i bortalaget. Man har ett gäng med herrar som är vana att producera poäng och har förstärkt truppen ytterligare.
  • Christian Holmblad är tillbaka i Väsby och det är en förstärkning av hög rang på den här nivån. Kommer säkerligen vara med i toppen av poängligan under hela säsongen.
  • Högre ambition i Väsby? Ja, jag tror deras ambition om framtiden är högre än den som Bajen har. Väsby har etablerat sig på den här nivån medan Hammarby inte riktigt verkar ha samma intresse av att ta sig framåt.

Talar emot spelet

  • En premiär är alltid en premiär. En klyschig klyscha som trots sin töntiga innebörd kan innebära en hel del konstiga beslut.
  • Väsby var otroligt hemmastarka förra säsongen och det var där man tog de flesta av sina poäng. Borta är man historiskt sett som sagt lite sämre och självklart hade det känts bättre med en premiär på hemmais.

Jag tycker laget känns starkare den här säsongen och framförallt så ska man vara före Bajen när serien är slut runt jul. Den raka tvåan testas från min sida på Coolbet till oddset 2.05. Tycker det ska vara fördel Väsby och jag tror man löser tre poäng.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback