Annons

Speltips : Hammarby - Västerås SK: 2 (+0 asian hcp)

Matchcenter
29 april 2024 at 19:10 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 35%
Spelvärde: 113,75%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 2/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Det blåser en kall bris över Bajen just nu som öppnat säsongen väldigt blekt och redan efter ynka 5 omgångar börjar det snackas om kris.

Skadebekymmer öppnar för VSK

Äntligen kom den efterlängtade poängen/segern för Kalle Karlssons Västerås SK i Allsvenskan. Det tog lite längre än vad man egentligen var värda men nu är laget äntligen med i spelet.

Man fortsätter att tro på sin filosofi som är en fröjd att följa. En stor eloge till de grönvita för att inte ge upp detta koncept som bör bli ett framgångsrikt sådan när 30 rundor summeras i höst.

Henry Offia blev den som fick inleda målskyttet dessutom i återkomsten. En smart värvning klubben gjort från Trelleborgs FF i Superettan.

Anfallskollegan Ibrahim Diabate fullbordade sedan vändningen mot Mjällby på ett Hitachi Energy Arena som verkligen kokade.

Räkna med en hel del bortafans på Tele2 Arena denna måndag när gästerna ska försöka göra det "omöjliga".

Tungt i Hammarby

I den senaste hemmamatchen minns vi hur Bajen blev utspelat i den första halvleken mot Elfsborg för att sedan gå på knock i andra och vinna 3-0.

Då trodde man att något kanske var på gång, men icke. Vad som var på gång va två raka förluster och skrämmande svaga prestationer. Speciellt den i veckan på Örjans Vall där laget förlorade mot ett bottentippat HBK.

Problem med skador har vi även som sagt. Det handlar om Jusef Erabi som väntas bli borta några veckor samt Mikkelsen och även frågetecken på Djukanovic.

Kim Hellberg har en hel del saker att fundera på där vi redan sett otåliga fans bua ut laget några gånger den här säsongen.

Speltips

Mitt allsvenskan tips: Västerås SK +0 asian hcp till 3.25 hos Expekt.

Lagen möttes i Svenska Cupen för någon månad sedan på samma arena där VSK vann ändå rättvist med 2-1. 

Det känns som vi har ett försvagat Hammarby till måndagens möte samtidigt som självförtroendet på plan är långt ifrån 100%.

Desto trevligare vindar blåser i bortalaget som kan bygga vidare på så gott som samtliga prestationer så här långt i år. 

VSK är inte blyga utan de kommer garanterat att utnyttja det oroliga läget i hemmalägret med sin offensiva och attraktiva taktik.

 

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback