Reklam

Häcken - Malmö FF: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
11 augusti 2019 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
9 aug 2019 at 00:44 (Uppdaterad 11 aug 2019 at 16:52) 09/08
52
+2
Chance (1-X-2) including handicap: 30-30-40%
Spelvärde: 107,20%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Bet365 Spela nu hos Bet365

Nyckelfaktorer:
- Häcken har en historik av att vika ner sig mot de större lagen
- Malmö FF fick en behaglig match i Europa League i veckan
- Malmö har bara förlorat en match i årets Allsvenska som kom i andra omgången

Malmö FF är inne i en liten svagare resultatrad (tre raka oavgjorda) och har tappat serieledningen till Djurgården inför denna omgången. Under de tappade poängen har spelet inte hackat så mycket utan mer haft marginaler emot sig. Man har haft lägen för att kunna vinna alla de tre matcherna men bollen har studsat stolpe ut och varit dålig skärpa i de avgörande lägena.
Malmö är mitt uppe i kvalet till Europa League men hade spelledigt från Allsvenskan i helgen och spelade nu i torsdags mot Mostar där man vann med 3-0 på hemmaplan en ganska bekväm seger så bedömer att de inte ska påverka jättemycket negativt inför denna matchen och Malmö har den bredaste truppen i Allsvenskan så ska klara av lite tätare matchandet. Eric Larsson är avstängd i denna matchen för Malmö ska tilläggas.

Häcken har jag gått emot när det ska möta topplag flera gånger här på betting.se med framgång denna säsongen. De brukar vika ner sig mot topplagen för att sedan besegra de mindre lagen som Sirius som man dammade av med 4-1 i senaste omgången. Hittills i år när man mött Malmö, AIK, Djurgården, Göteborg, Hammarby och Norrköping har man raden 1 vinst, 1 oavgjord och 5 förluster. Nu ska man möta Sveriges bästa lag och tror Häcken kommer vika ner sig igen.

Matchen spelas på konstgräs som Malmö brukar klaga på men brukar spela bra på det ändå. Minuset är att Rosenberg brukar börja på bänken på matcherna på konstgräs.
Tidigare under säsongen har Malmö gått för krysset i bortamatcherna mot toppkonkurrenterna. Nu tror jag det är annorlunda nu när de har tappat serieledningen och är i behov av tre poäng efter tre raka kryss. Men är inte helt säker så vill gärna ha en DNB ifall de fortfarande går för krysset. Malmö är lite favoriter till detta mötet enligt oddsen men tycker de är större och hittar spelvärde i AH 0,0 till 1,93 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback