Reklam

Häcken - Hammarby: Double chance: x2

Matchcenter
22 april 2018 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Bravida Arena
21 apr 2018 at 21:36 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 21/04
46
0
Chans (1-X-2): 25-30-45%
Spelvärde: 141,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

I torsdags slog de IFK Norrköping inför hysteriska fans på Tele2 Arena, idag väntar ännu en toppmatch, denna gång på Bravida Arena mot Häcken. Hammarby har fått drömstart på säsongen när de efter fyra omgångar har full pott, fyra vinster på fyra matcher! Senast slog man som sagt Peking enkelt på hemmaplan och känslan är man går för femte raka mot Häcken. Peking hade inget att sätta emot i den matchen och ska vara glada att de kom undan med bara 2-1 förlust. Hammarby var livsfarliga med sitt kontringsspel och det kändes som att det skulle bli mål varje gång de fick tag på bollen. Idag har man hela truppen skadefri. 

Häcken ses av många som en av favoriterna till guldet i år, men personligen ser jag inget mästarlag i Häcken. Det enda som imponerar på mig är försvarsspelet, som var bra även förra säsongen. Framåt har man namnkunniga spelare men det har oftast låst sig för Häcken i sista tredjedelen. Senast stod man för en svag insats borta mot Sirius på en usel gräsmatta, matchen slutade 0-0. Till dagens match saknas målvakten Källqvist och försvararen Ojala.

Jag har sett alla Hammarbys matcher och jag måste säga att det är något speciellt med de den här säsongen. Allt de gör ser så naturligt och enkelt ut. Peking hade inte en chans senast och då ska vi inte glömma att Norrköping är ett lag som kan slåss om guldet i år. Jag ser inga svagheter hos Bajen förtillfället. Häckens har som sagt sett lite tröga ut offensivt i inledningen och det var man även i fjol. 

Jag tror att Hammarbys självförtroendet kommer vara avgörande idag. Häcken är visserligen starka hemma men jag tror inte att de får med sig tre poäng idag. Hamad, Tankovic, Dibba och Khalili kommer bli för svåra för Häcken som inte spelat så bra hittills. Spelet blir en dubbelchans X2!

Talar för spelet: 

  • Hammarby har spelat bra i alla matcher hittills och formen är galen! 
  • Hammarby kan spela avslappnat efter den fina starten på säsongen. 
  • Många inviduella spelare som har bra form. 
  • Häcken har inte imponerat spelmässigt. 
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback