Reklam

Girona - Real Betis: Över 2,5 Mål

Matchcenter
27 september 2018 at 22:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    José González
27 sep 2018 at 13:01 (Uppdaterad 27 sep 2018 at 23:50) 27/09
66
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Sent möte på Montilivi under torsdagskvällen där Girona tar emot Betis i omgång sex av La Liga. Girona brukar kasta loss ordentligt på hemmaplan så vi kan nog förvänta oss en underhållande match som svänger åt båda håll.

Girona har gjort det grymt bra så här långt då laget samlat på sig åtta poäng efter fem spelade omgångar. Dålig poängskörd kan vissa tycka men vi ska ha klart för oss att de stött på både Real Madrid (1-4) och Barcelona (2-2) så här långt. Girona spelar en ganska defensiv fotboll på resande fot men hemma på Montilivi brukar det vara ett helt annat lag som brukar få se. Senaste hemmamatchen mot Celta Vigo (3-2) är ett bra exempel på detta och det haglade ju även mål när Real Madrid var på besök. Målsnålt i hemmapremiären mot Valladolid (0-0) men det var bara ett lag som ville spela fotboll i den matchen och det saknades definitivt inte chanser. Jag gillar verkligen det offensiva hos Girona med en glödhet Stuani i spetsen. En otroligt styrka i luftrummet och sedan finns det även speed att plocka fram när det behövs.

Real Betis har varit en besvikelse så här långt med endast sex inspelade poäng på kontot. Bara en förlust förvisso, i premiären mot Levante (0-3), men vi ska nog kräva mer av den trupp som Quique Setien har till sitt förfogande. Om vi kikar till lagets två bortamatcher denna säsong så har det inte blivit ett enda mål, då Alaves (0-0) och Valencia (0-0) stått för motståndet. De grönvita tar inte allt för stora risker på bortagräs men jag tycker framförallt att båda Valencia och Alaves spelat otroligt passivt i dessa matcher och låtit Betis rulla runt bollen. Det tror jag inte Girona kommer tillåta och då borde vi få se en mer öppen matchbild. Det kan svänga fint om Betis när de möter offensiva gäng, vilket vi inte minst såg i senaste omgången hemma mot Athletic Bilbao (2-2).

Coolbet erbjuder 2,23 för minst tre mål i den här matchen och det tycker jag helt enkelt är för högt. Girona sätter alltid det offensiva i fokus på Montilivi och då borde vi ha goda chanser att fixa linan. Insats strax över medel åker in!

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback