Reklam

Girona - Las Palmas: Över 2,75 Mål

Matchcenter
13 januari 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadi Municipal de Montilivi    Mario Melero
13 jan 2018 at 03:03 (Uppdaterad 13 jan 2018 at 14:28) 13/01
45
0
Chance (over-exact-under): 38-36-26%
Spelvärde: 107,06%
Lägsta spelbara odds: 1,68
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
La Liga sparkar igång kring lunchtid under lördagen då Girona och Las Palmas gör upp om tre poäng på Estadi Municipal de Montilivi. Två lag som kommer gå hårt för segern och det borde innebära en matchbild som passar ett överspel.

Girona är nykomlingar i La Liga och måste vara nöjda med sin insats så här långt då laget placerar sig på en 13:e plats i tabellen med 23 inspelade poäng. Det har dock gått tungt på slutet och nu måste de hoppa upp på vinnarspåret igen för att inte bli indragna i striden kring nedflyttningsstrecket. Lämplig uppgift lär de tycka och jag förväntar mig ett hemmalag som kommer ut starkt här med fokus på det offensiva spelet. Girona är egentligen bäst när de spelar på kontringar, men på hemmaplan mot den här typen av motstånd kommer de absolut inte backa hem. Det borde skapa en matchbild där det svänger ordentligt och Girona har haft problem i defensiven den senaste tiden med sex insläppta mål på de två senaste matcherna.

Las Palmas blev av med ett par viktiga spelare inför säsongen och det har verkligen satt sina spår. Ölaget parkerar på en jumboplats i La Liga och har endast skrapat ihop elva poäng så här långt. Fortfarande en hel del matcher kvar att spela men det är redan nu fem poäng upp till Deportivo på säker mark. Mot ett bättre lag tror jag att Las Palmas hade nöjt sig med en pinne på bortaplan men mot ett formsvagt Girona så tror jag att Paco Jemez och hans mannar går för vinst. Han har dessutom en taktik som allt som oftast är långt ifrån att parkera någon buss och gneta till sig ett oavgjort resultat. Det offensiva spelet brukar stå i fokus och därför tror jag att vi kan få se en riktigt underhållande match.

Talar för spelet:

  • Två lag som kommer gå hårt för segern, vilket borde innebära en öppen matchbild.
  • Las Palmas har den sämsta defensiven i La Liga så här långt med 40 insläppta mål på 18 matcher.
  • Girona har också visat svagheter i defensiven med sex insläppta mål på de två senaste matcherna.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback