advert

Girona - Deportivo Alavés: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
4 december 2017 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadi Municipal de Montilivi    Javier Alberola
4 dec 2017 at 00:59 (Uppdaterad 4 dec 2017 at 23:00) 04/12
77
0

Chance (1-X-2) including handicap: 35-35-30%
Spelvärde: 109,55%
Lägsta spelbara odds: 1,86
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Måndagsmatch från La Liga där Girona tar emot Alaves hemma på Estadi Municipal de Montilivi. Nykomlingen Girona har imponerat på mig den här säsongen och jag tror att de tar en stabil seger mot ett vingklippt Alaves.

Girona är som sagt nykomlingar i La Liga och har gjort det bra så här långt då laget placerar sig på en 12:e plats i ligan med 17 inspelade poäng. De har plockat fler poäng på resande fot än på hemmaplan men samtidigt har motståndet varit mycket tufft på hemmagräs så här långt. På de fem senaste hemmamatcherna har motståndet varit Sevilla (0-1), Barcelona (0-3), Villarreal (1-2), Real Madrid (2-1) och Real Sociedad (1-1). Fyra poäng på dessa matcher tror jag ändå att man är relativt nöjda med. Spelet har sett bra ut på slutet och till den här matchen får man dessutom tillbaka ett par startspelare.

Alaves imponerade stort förra säsongen men har inte alls kommit upp i samma nivå så här långt. Laget placerar sig som jumbo i tabellen och har endast samlat på sig sex poäng. Den elfte förlusten kom i senaste omgången hemma mot Eibar (1-2) och det var verkligen ett bottennapp. Nu åkte de förvisso på ett rött kort strax innan paus, men det såg inte roligt ut innan detta heller. Nu hoppas de få effekt av ett tränarbyte men jag tror inte att det kommer i den här matchen. Gästerna brottas nämligen med tunga avbräck inför måndagens match då både Manu García, Ely och Santos är avstängda. Dessutom stryker vi Litri, Vigaray, Laguardia och Sobrino som alla är skadade. Det gör att gästerna har väldigt få alternativ i backlinjen och borde inte räcka till.

Talar för spelet:

  • Girona har mött väldigt tufft motstånd på hemmaplan och ändå plockat en del poäng. Mycket lämpligare uppgift den här gången.
  • Inga större avbräck hos hemmalaget som får tillbaka ett par startspelare till den här matchen.
  • Alaves har facit 1-0-5 på bortaplan så här långt, mot svagt motstånd.
  • Stora bekymmer hos gästerna som saknar ett koppel av startspelare.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback