advert

Getafe - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
3 december 2017 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Coliseum Alfonso Perez    David Medié
3 dec 2017 at 15:32 (Uppdaterad 3 dec 2017 at 18:10) 03/12
22
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
bwin Spela nu hos bwin
Coliseum Alfonso Perez står som värd för dagens match mellan Getafe - Valencia. Båda lagen har en hel del defensiva bekymmer till den här matchen och det borde öppna för mål.

Getafe har gjort det bra som nykomlingar då laget placerar sig i mitten av tabellen med 16 inspelade poäng. Nu blev det förlust i senaste omgången borta mot Espanyol (0-1) men jag tycker att Getafe gjorde tillräckligt för att få med sig åtminstone en pinne där. Revanschsugna nu och inför fansen på Coliseum Alfonso Perez brukar vi få se ett mer offensivt Getafe. 19 mål framåt så här långt denna säsong och 12 av dessa har man gjort på hemmaplan. Dagen till ära så har man dessutom defensiva avbräck då både mittback Cala samt vänsterback Antunes är avstängda. Två startspelare en normal dag och tunga tapp.

Valencia har verkligen övertygat den här säsongen då laget placerar sig på en andraplats i tabellen med fem poäng upp till Barcelona, med en match mindre spelad. Nu har Marcelino fått lite ordning på det defensiva spelet men det är främst det offensiva hos Valencia som gör att de placerar sig såpass högt upp i tabellen. 33 gjorde mål så här långt är en siffra som endast Barcelona kan toppa med sina 36 fullträffar. Nu saknas förvisso Guedes till dagens match, och det är ett offensivt avbräck, men jag tycker att det är värre i defensiven utan Garay och Murillo. Där har inte Valencia samma bredd som i det offensiva.

Talar för spelet:

  • Getafe spelar betydligt mer offensivt på hemmaplan där de fem senaste ligamatcherna klivit över 2,5 mål
  • Valencia har gjort hela 16 mål på sina sex bortamatcher i ligan denna säsong
  • Båda lagen har tunga avbräck i backlinjen inför dagens match

/[email protected]

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback