Reklam

Getafe - Deportivo La Coruña: Över 6,5 kort

Matchcenter
28 februari 2018 at 19:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    José Munuera
28 feb 2018 at 11:51 (Uppdaterad 1 mar 2018 at 08:38) 28/02
36
0
Chans: 48%
Spelvärde: 107,04%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Coliseum Alfonso Perez bjuder in till match under onsdagskvällen och det är Getafe som gästas av Deportivo La Coruña. Getafe har en förmåga att spela väldigt griniga matcher och precis allt pekar mot att detta blir en ordentlig kortfest.

Om vi ska ta och titta på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Getafe på 90 varningar, vilket blir ett otroligt högt snitt på 3,6 kort per match. Det finns så många opolerade spelare i det här laget och därför brukar det bli riktigt grinig stämning på planen. Deportivo La Coruña har plockat på sig 72 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på strax under 3 kort per match. Heta spelare i samtliga lagdelar hos gästerna och jag hoppas att anfallare Andone finns med i startelvan idag. Han är otroligt tuff i sin spelstil och mot hemmalagets backlinje så borde det smälla ordenligt.

Domaren i dagens match är Jose Luis Munuera Montero och vi kunde inte be om en bättre herre för kortspelet. Han är den domare som kastar ut flest varningar i La Liga så här långt med ett snitt på nästan 7 kort per match. Det är en hög kortlina i dagens möte men vi ska komma ihåg att Munuera Montero klivit över den i 8 av 12 matcher denna säsong. Med tanke på vilka lag som drabbar samman idag, och matchens betydelse, så tror jag att han kommer få en hel del att göra.

Talar för spelet:

  • Getafe är det lag i La Liga som plockat på sig flest varningar den här säsongen. De har en förmåga att skapa griniga matcher där det smäller åt höger och vänster.
  • Det är två lag som kommer gå hårt för segern med tanke på sin tabellposition. Det borde ge oss en öppen matchbild som passar kortspelet bra.
  • Ligans kortgladaste domare håller i pipan. Jose Luis Munuera Montero snittar nästan 7 kort per match och är den som delat ut flest röda kort denna säsong.
  • Det har varit heta matcher mellan lagen den senaste tiden. Det tidigare mötet på säsongen bjöd på 9 kort och gången innan det fick vi se 10 kort.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback