Reklam

Frankrike - Nederländerna: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
23 juli 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - European Championship | f
New York Stadium (neutral)    Ivana Martincic
19 jul 2022 at 12:04 (Uppdaterad 23 jul 2022 at 23:32) 19/07
80
0

Dam-EM

Chans (1-X-2): 57-25-18%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
Betsafe Till Betsafe
Få högsta odds på vårat speltips i kvartsfinalen mellan Frankrike - Nederländerna i Dam-EM. Vi analyserar mötet.

Frankrike har gjort ett mycket bra EM hittills

Frankrike har gjort ett mycket starkt mästerskap hittills då man är obesegrade i gruppspelet. Redan i den första gruppspelsmatchen mot Italien visade fransoserna att man har ett riktigt bra landslag då man vann med hela 5-1. Därefter städade man undan Belgien med 2-1 för att sedan spela oavgjort mot ett desperat Island. Två vinster samt en oavgjord och en målskillnad på 9:2 bör sätta lite skräck i turneringens övriga lag.

Läs allt om Dam-EM!

En spelare som har sett spelsugen ut är Grace Geyoro som har hittat nätet tre gånger redan. Men vad som utmärker Frankrike allra mest är förmodligen hela lagbygget där samtliga lagdelar och spelare har presterat på en mycket hög nivå. Jag blir inte förvånad om Frankrike går hela vägen till final denna sommar.

Nederländerna ska inte underskattas

Nederländerna spelade som bekant i samma grupp som Sverige där man tog en andraplats med lika många poäng (7), men med sämre målskillnad än svenskarna. En av lagets mest intressanta spelare hittills har visat sig vara den unge anfallaren Romee Leucther som hoppade in och gjorde två mål på 17 minuter senast. Det ska dock sägas att det nederländska landslaget har många världsklasspelare i laget och som spelar i några av Europas allra bästa klubblag.

Den totala känslan kring Nederländernas turnering hittills är dock att man har spelat under sin maximala kapacitet. Om man vill lyckas ta sig vidare mot Frankrike gäller det att samtliga spelare höjer sig ett par snäpp. Jag ska dock poängtera att Nederländerna absolut har kvalitén för att vinna denna match.

Alla speltips på sidan hittar du här!

Frankrike fem senaste:

Island – Frankrike, 1-1

Frankrike – Belgien, 2-1

Frankrike – Italien, 2-1

Frankrike – Vietnam, 7-0

Frankrike – Kamerun, 4-0

Nederländerna fem senaste:

Schweiz - Nederländerna, 1-4

Nederländerna - Portugal, 3-2

Nederländerna - Sverige, 1-1

Nederländerna - Finland, 2-0

Nederländerna - Belarus, 3-0

Se matchcentret om matchen för att jämföra odds och marknader!

Mitt speltips Frankrike - Nederländerna

Det vankas kvartfinal efter att samtliga lag har spelat sina tre gruppspelsmatcher. Frankrike är ett av lagen som har sett allra bäst ut hittills. Motståndet har dock varit lättare än vad Nederländerna kommer vara. Fransoserna kommer till matchen som favoriter, med all rätt. Jag tror att detta blir en jämn match men att Frankrike tillslut drar det längsta strået. Mitt speltips blir att Frankrike vinner.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback