Annons

Fotbolls-VM 2022 i Qatar: Speltips på grupp A - Speltips & Rekar

20 november 2022 at 00:00 - Fotboll, VM
21 okt 2022 at 16:53 (Uppdaterad 21 okt 2022 at 17:55) 21/10
137
0

Fotbolls-VM 2022 i Qatar

Chans: 78%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,28
Units: 9/10
LeoVegas Till LeoVegas
Få speltips på grupp A i fotbolls-VM 2022. Vi går igenom samtliga lags förutsättningar inför mästerskapet.

Det kommer att bli otroligt intressant att följa grupp A där nationen som organiserat VM 2022 håller till tillsammans med Ecuador, Senegal och Holland. Hemmanationen Qatar har ingen enkel uppgift framför sig att ta sig vidare från gruppspelet då dom på pappret har kanske den svagaste truppen i jämförelse med dom andra nationerna.

Landet som sticker ut lite mer än dom andra är Nederländerna, försvarsgeneralen Virgil van Dijk bildar mittbackspar med Matthijs de Ligt. Dom offensiva spelarna levererar i sina klubblag Memphis Depay (Barcelona), 1 mål på 2 matcher i La Liga och Steven Bergwijn (Ajax), 7 mål på 9 matcher i Eredivisie.

Övriga lag i gruppen får det tufft. En spelare som verkligen kommer bli spännande att se i Holland är målvakten Remko Pasveer som fyller hela 39 år strax innan mästerskapet drar igång, en målvakt med rutin som vaktat målet för Ajax under den pågående säsongen samt att han fått chansen i landslaget.

Speltips på Senegal och Ecuador

Även om Holland är favoriterna att vinna grupp A så får man verkligen inte räkna bort Senegal eller Ecuador. En spelare som definitivt kommer att vara ett hot framåt för samtliga försvar under detta mästerskapet är Sadio Mané. Han har hastigheten, målsinnet och även en fantastisk passningsfot vilket han visade under sin sejour i Liverpool och även nu i sin nya klubb Bayern München.

Senegal har verkligen bevisat att man är ett landslag att räkna med då man vann det afrikanska mästerskapet senast och mycket tack vare just Mané som bar landslaget på sina axlar under mästerskapets gång. Ecuador har en del intressanta spelare där Brighton-försvararen Pervis Estupiñán sticker ut lite extra, men kanske inte riktigt lika vassa som Holland och Senegal.

Nationen med minst chans att ta sig vidare från grupp A kommer vara hemmanationen Qatar då dom framförallt inte kommer att hänga med i omställningarna som framförallt Holland är experter på.

Mitt speltips på vinnaren av grupp A VM 2022

Detta är en grupp som Nederländerna ska vinna. Under EM var de en positiv överraskning under gruppspelet där de vann samtliga matcher mot Nordmakedonien, Österrike och Ukraina och slutade därmed som gruppsegrare. Motståndet är aningen svårare denna gång, men skillnaden nu är att de har en av världens bästa mittbackar i startelvan då Van Dijk återhämtade sig när Europeiska mästerskapen spelades sommaren 2021. Anfallaren Steven Bergwijn startar varje match i Ajax och öser in mål. De spelar med en hög press som kommer att vara jobbig för nationer med svagare försvar. Mitt speltips är att Nederländerna vinner grupp A.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback