Reklam

Fiorentina - Juventus: Under 2,5 Mål

Matchcenter
1 december 2018 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Artemio Franchi, Firenze    Daniele Orsato
30 nov 2018 at 09:32 (Uppdaterad 1 dec 2018 at 19:54) 30/11
27
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Betser Spela nu hos Betser

Trots att endast en tredjedel av säsongen är spelad är Juventus på god väg mot sin åttonde raka scudetto och man gör det med samma recept som tidigare, nämligen genom att hålla tätt bakåt.

LÄGET I LAGEN

Efter en stark inledning på säsongen där man ett tag var uppe på en tredjeplats har Fiorentina fallit tillbaka och ligger nu inte bättre än tia. Ännu går det kanske inte att tala om kris i Fiorentina, men faktum är att laget inte vunnit på två månader, dock har man radat upp oavgjorda resultat. Fyra av lagets fem senaste matcher har nämligen slutat 1-1.

Att Juventus skulle leda Serie A vid det här laget överraskar nog knappast någon. Men, att man dominerar så totalt är ganska uppseendeväckande. På 13 matcher har man bara tappat poäng i en och  bara släppt in åtta mål. I de tre senaste matcherna har man dessutom spikat igen helt och hållet.

MATCHBILDEN

Juventus är förstås storfavoriter i den här matchen, fattas bara annat. Men, Fiorentina har inte förlorat sedan i början av oktober, dock har det i huvudsak varit i matcher mot lag på undre halvan. 

En sak är dock säker och det är att det inte blir särskilt många mål i Fiorentinas matcher och det blir det heller inte i Juventus. I Juves tre senaste matcher har det blivit två mål eller färre. Det samma gäller för Fiorentinas senaste sju matcher.

Eftersom seger för Juventus inte är så mycket att spela på säger vi därför att det blir under 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Betser som bjuder 1.86 gånger pengarna för den utgången.

Speltipset: Under 2,5 mål till 1.86 hos Betser

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback