advert

Fiorentina - Crotone

26 oktober 2016 at 22:45 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Fiorentina kommer från en galen match borta mot Cagliari där man vann med 3-5. Nu väntar seriens sämsta lag Crotone och det ska inte bli annat än en seger med ett par bollar här för Fiorentina, så pass bättre är man.

Ja Fiorentina vann alltså nu i helgen med 3-5 borta mot Cagliari i en galen tillställning där man var det klart bättre laget matchen igenom. Man gör bra matcher titt som tätt och målskyttet lossnar mer och mer känns det som. Nu har man dock två raka 0-0-matcher på hemmaplan så nog suktar man efter en seger här. Och då kommer det ett väldigt passande motstånd i Crotone kan jag tycka. Man är ett klart bättre lag i alla lagdelar egentligen, och när viktiga spelare som Kalinic får målskyttet att lossna ja då får Fiorentina en hel dimension till i sitt spel och det går som på räls då.

Man har i princip ett fullt lag att tillgå, men kanske att det kan roteras en aning då det är veckoomgång. Men blir ju samma för Crotone också så ser det inte som något negativt direkt. Man har ju även en bättre och bredare trupp.

Och ja så har vi då Crotone som är nykomlingar till denna säsong. Och redan inför säsongen trodde jag att man skulle åka ur direkt. man har helt enkelt inte truppen till att klara sig kvar. Och hur har det gått sen då? Ja man ligger tvärsist med ett facit på 0-1-7 och målskillnaden 7-20. Det är tydliga siffror det. Man har inte i Serie A att göra med den svaga trupp man har. Enda poängen man fått kom dessutom mot nästjumbon Palermo som också är ett kasst lag. Och det finns inte heller några skador eller avstängningar hos bortalaget här.

Fiorentina på hemmaplan med lite självförtroende i ryggen ska bara vinna komfortabelt mot seriens, i särklass, sämsta lag Crotone. Tror det kan bli stora siffror här likt den borta matchen Crotone hade mot Roma där man torskade med 4-0. Fiorentina -1.5 spelas till oddset 1.86 hos Bethard. Jag nöjer mig med en medelinsats här.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback