Reklam

FC Barcelona - Sevilla

28 februari 2016 at 15:47 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: söndag den 28:e februari

Tid: 20:30

Plats: Camp Nou

I den 26:e omgången i La Liga så tar första placerade Barcelona emot sjätte placerade Sevilla på hemmaplan. De båda lagen kommer närmast från Europa spel och där mötte Barcelona, Arsenal på bortaplan och vann med 2-0. Målen kom från lagets största stjärna Lionel Messi. Sevilla mötte nordiskt motstånd genom Molde som är från Norge. Man åkte visserligen på en förlust med 1-0 på bortaplan men de vann de första mötet med 3-0 så de gick vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Barcelona har ett bra grepp om segern i La Liga de leder med fem poäng över Atletico Madrid och har en match mindre spelad. Deras offensiv har varit mycket imponerande, det har gjort 67 stycken mål och 58 av de målen har deras trio Luis Suarez, Neymar och Lionel Messi gjort. Av dem tre är Suarez den som gjort flest mål 25 stycken, det är ett snitt på ett mål per match och det är riktigt bra.

Sevilla har en riktigt bra chans att nå Europa League platsen till nästa år. De ligger på kvalplats nu men har samma poäng som Celta de Vigo som ligger på Europa platsen nu. Offensivt har Sevilla gjort 36 mål och det får man se som helt klart godkänt. Lagets bästa målsskytt är Kevin Gamerio som har gjort totalt 13 mål i ligan.

Senast lagen möttes var i oktober förra året och då vann Sevilla med 2-1 på hemmaplan.

Mitt Speltips
I denna match kör vi att en straff kommer att tilldömas och det ger oddset 2.60 hos unibet. Det känns väldigt troligt att de kommer bli så för Barcelona har väldigt kvicka spelare, så försvararna i Sevilla kommer ha de svårt att hänga med. Barcelona kommer även att ha bollen mycket runt Sevillas straffområde.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback