Reklam

Falkenberg - Helsingborg: Under 2,5 Mål

Matchcenter
3 augusti 2019 at 18:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Falcon Alkoholfri Arena
31 jul 2019 at 22:10 (Uppdaterad 3 aug 2019 at 19:54) 31/07
58
+1
Chans (över-under): 42-58%
Spelvärde: 109,62%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Falkenbergs försvarsspel på hemmaplan är betydligt bättre än på bortaplan
- Falkenberg har endast gjort 7 mål på 9 hemmamatcher och endast släppt in 10
- Helsingborg har problem med offensiven
- Helsingborg har endast gjort 5 mål på 8 bortamatcher

Bottenmöte väntar i Allsvenskan där Falkenberg tar emot Helsingborg. Det är andra raka hemmamatchen för Falkenberg och man höll nollan senast när man vann med 2-0 mot GIF Sundsvall. Helsingborg åkte på en förlust hemma mot Örebro med 1-4.

Falkenberg är två helt olika lag på hemma- och bortaplan. Ofta jämna och täta matcher på hemmaplan och på bortaplan förlorar man väldigt ofta utan att vara nära (oftast på konstgräs). Vilket statistiken på hemmaplan mot bortaplan visar. Hemmaplan 1,89 mål/match bortaplan 4 mål/match. Ska tilläggas att försvararen Carl Johansson är avstängd i denna matchen i Falkenberg.

Helsingborg har väldigt svårt att göra mål och anfallsspelet har inte blivit bättre sedan Rasmus Jönsson lämnade som nästan all offensiv gick igenom. På bortaplan har Helsingborg endast gjort 5 mål denna säsongen. Henke Larsson har nu tränat laget i 5 matcher och har bara gått över 2,5-linan en gång och det senast mot Örebro. Henke Larsson har sedan han tog över har han fokuserat på försvarsspelet vilket lätt till målsnåla matcher hittills under hans ledning.

Jag tycker marknaden ligger fel här, det talar för att bli en matchbild med få farliga målchanser och U2,5 till 1,89 är det bra spelvärde på.

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback