Annons

Everton - Liverpool: (AH: -1,0) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 september 2022 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Anthony Taylor
1 sep 2022 at 15:05 (Uppdaterad 3 sep 2022 at 15:26) 01/09
Kommentarer
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 20-25-55%
Spelvärde: 114,65%
Lägsta spelbara odds: 1,36
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
NordicBet Till NordicBet

Dags för Merseysidederby på Goodison Park och trots det tuffa skadeläget hos LFC och en dag mindre vila så tror jag ändå på en seger. Tar fegislinan -1 asian hcp till ett odds som dock kanske inte är jätteupphetsande.

Då var man där och pillar med hjärtat igen. Det är ett blekt Liverpool vi ser just nu och man kan såklart skylla på skador osv men det är mer än så. Jag hade nog inte plockat det här spelet om det inte vore för målet och avgörande som kom på matchens sista spark senast mot Newcastle. En riktig superboost för Klopp och Co.

Super-sub Carvalho fick hoppa in med dryga 20 kvar och blev matchhjälte tillslut. Då Hendo klev av skadad är det väl inte omöjligt att han tar en startplats i derbyt, men det lutar väl åt att Milner kliver in från start. Tillsammans med Elliot så är de unga talangerna två av få ljuspunkter så här långt den här säsongen som bara kommer blomma ut mer.

Joel Matip var på bänken senast och bör nog vara redo för spel. Diogo Jotas comeback efter skada bör närma sig men tveksamt om redan till helgen. Darwin Nunez som varit avstängd tre matcher lär vara hungrig på revansch och inte omöjligt han kliver in från start med tanke på det tajta spelschemat.

För Evertons del är jag inte imponerad så här långt. Laget hade det jobbigt i Leeds senast men fick med sig en pinne trots att man var utspelade största delen av matchen. Leeds hade närmare 70% bollinnehav. Kollar vi laget blir man inte direkt skrämd och jag skulle inte bli förvånad om laget ryker.

Vi såg vad LFC är kapabla till när det funkar som 9-0 mot Bmouth och man har inte råd att redan halka efter City mer i tabellen. Klopp var frustrerad mot Newcastle men det sena avgörandet kom som en gåva och jag litar på att han styr upp det här till derbyt.

Alisson - Robertson - Van Dijk - Matip - Trent - Elliot - Fabinho - Milner - Diaz - Nunez - Salah

En tänkbar elva som bara ska vinna mot dagens svaga Everton.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback