Reklam

Everton - Chelsea: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 augusti 2022 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Goodison Park    Craig Pawson
4 aug 2022 at 12:07 (Uppdaterad 6 aug 2022 at 20:39) 04/08
21
0

Premier League - omgång 1

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Till Bethard
Vi rekar Everton - Chelsea som ställs mot varandra i den första omgången av Premier League 2022/23. Få analys, speltips och fina odds.

Frank Lampard har haft en försäsong på sig att förbereda Everton inför 2022/23

Förra säsongen klarade sig Everton kvar med nöd och näppe. Efter ett par mycket viktigt poäng i de sista omgångarna lyckades Merseyside-klubben hålla sig kvar, men säsongen ifjol är något som klubben snabbt vill glömma. Everton har faktiskt aldrig åkt ur den högsta ligan inom engelsk fotboll, vilken möjligen gav spelarna en boost för att rädda kontraktet. Nu väntar dock en ny säsong och fansen kräver att laget steppar upp. Everton ska ju vara med och fightas i toppen snarare än botten.

Det stod nyligen klart att lagets bästa spelare i Richarlison lämnar klubben för spel i storklubben Tottenham Hotspur. Detta är givetvis ett tungt tapp för Everton som inte har värvat någon riktig ersättare. Kan Everton inleda den nya säsongen på bästa möjliga sätt genom att slå Chelsea?

Jämför odds på mötet i vårat matchcenter!

Svårt att veta vart Chelsea står

Chelsea hade en okej säsong ifjol och knep tredjeplatsen framför lokalrivalen Tottenham Hotspur. Det stod nyligen klart att Lukaku lämnar klubben för en comeback i Inter och det är svårt att veta vem som kommer att leda London-klubbens anfall denna säsong. Laget har nämligen ingen renodlad striker som garanterar 15-20 mål.

I övrigt är laget i stort sett intakt och Chelsea borde kunna göra en ännu bättre säsong i år. Det hade varit positivt om man kunde få igång Timo Werner – som hittills har misslyckats totalt i Chelsea. Men ni som såg honom i Leipzig vet hur bra han faktiskt kan vara och hur många mål han kan bidra med. Det är svårt att veta vilken form som Chelsea kommer med inför Premier League 2022/23. Det ska bli spännande att följa klubben under det nya ägarskapet.

Mitt speltips Everton – Chelsea

Vi bjuds på en riktigt fin match mellan två stora klubbar inom den engelska fotbollen. Everton behöver steppa upp rejält för att inte göra en svag säsong igen. Även Chelsea behöver höja sig om man vill vara med och slåss om titeln på riktigt denna säsong. Det är svårt att hitta en glasklar vinnare i denna match, men jag tippar på många mål och speltipset blir därför över 2,5 mål i matchen.

Everton fem senaste:

Everton – Dyn. Kiev, 3-0

Blackpool – Everton, 2-4

Minnesota United – Everton, 4-0

Arsenal – Everton, 2-0

Arsenal – Everton, 5-1

Chelsea fem senaste:

Udinese – Chelsea, 0-2

Udinese – Chelsea, 1-3

Arsenal – Chelsea, 4-0

Charlotte – Chelsea, 2-1

Club America – Chelsea, 1-2

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback