Reklam

Elfsborg - IFK Norrköping: Under 3.0 mål (asian)

Matchcenter
19 augusti 2018 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
16 aug 2018 at 11:50 (Uppdaterad 19 aug 2018 at 17:38) 16/08
28
0
Chans: 65%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Vad är det egentligen som händer med Elfsborg är den stora frågan?! Efter usel inledningen på säsongen så återhämtade man sig lite i några omgångar, men nu är man återigen tillbaka i en djup formsvacka. Man har fem raka matcher utan seger, varav de fyra senaste slutat med förluster. Man har även gått mållösa i alla dessa fem matcher. Nu har man värvat in en klass anfallare i Chinedu Obasi som säkerligen kommer vara ett positivt tillskott i deras offensiva spel. 

Det vill sig inte riktigt för IFK Norrköping i de senaste matcherna. Nu har man tre raka matcher utan seger och det känns som att man spelat sig bort från guldet. De har nu sju poäng upp till serieledande AIK och det kommer bli riktigt tufft att ta igen med tanke på att AIK vägrar förlora den här säsongen. 

Speltips:

Vi har två lag som inte är i den bästa formen, men till skillnad från Elfsborg så spelar Norrköping åtminstone bra. Elfsborg har helt enkelt glömt hur man gör mål och Norrköping har oftast fått slita för sina vinster då man inte gör så många mål framåt. Den här matchen är intressant ur andra perspektiv också, Norrköping har nämligen inte slagit Elfsborg på bortaplan sedan 1997. Idag har Norrköping bra läge att bryta den sviten eftersom Elfsborg är i så dålig form. Jag kommer inte ta ut en vinnare i den här matchen, utan blickar istället mot ett underspel. Båda lagen har det kämpigt offensivt och jag tror på en målsnål match även här. Jag spelar asian totalt under 3.0 mål till 1.76 i odds hos Unibet.

  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback