advert

Elfsborg - Hammarby: 1

Matchcenter
17 juli 2017 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Boraas Arena
14 jul 2017 at 12:33 (Uppdaterad 17 jul 2017 at 21:00) 14/07
1
0

Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betway Spela nu hos Betway

Lite svårt läge att spela Elfsborg då man vet att marknaden inte gillar dom, det har ofta kommit pengar mot dom under säsongens gång. Jag är av lite kluven uppfattning då jag tycker laget besitter en hel del individuella kvaliteter, vilket i flertalet matcher visat sig avgörande, inte minst senast mot Norrköping.  Spelmässigt finns det mycket kvar att önska helt klart, men jag tycker marknaden underskattat ellos förmåga att skapa farliga chanser (mestadels via sina snabba omställningar) som man med hjälp av tekniskt individuella spelare lyckats förvalta väl. Nu får man ytterligare förstärkning i form av Samuel Holmen som återvänder till Borås efter sitt utlandsäventyr.

Bajen tycker jag är överskattade så här långt.Tycker man lyckas vinna många knepiga matcher, främst på hemmaplan, utan att spela speciellt bra. Senast mot Örebro var det en helt jämn första halvlek enligt min mening och man lyckas få ett psykologiskt viktigt mål (från ingenstans) precis innan halvtid. Man har gjort den här typen av insatser flera gånger nu och jag tror bara att det är en tidsfråga innan laget får en cold streak. Truppen är dessutom så tunn att man stundom knappt får ihop ett lag (vi glömmer aldrig DIF matchen)!.

Senast Bajen spelade borta mot Häcken körde jag Häcken spel till 1.75, i en match som Häcken vann relativt bekvämt trots att man verkligen inte fått det att flyta i år. Jämför man dagsformen mellan Häcken och Ellos håller jag det senare högst vilket innebär att det bara måste bli ett hemmaspel till 1.91. 

  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback