Reklam

Elche - Málaga: Draw no bet: 2

Matchcenter
19 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Martinez Valero
19 okt 2018 at 19:40 (Uppdaterad 19 okt 2018 at 22:50) 19/10
17
0
Chans (1-X-2): 25-30-45%
Spelvärde: 106,50%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
William Hill Spela nu hos William Hill
En match från den spanska andraligan i afton där Elche tar emot Malaga hemma på Estadio Martinez Valero. Gästerna har imponerat så här långt och de ska ses med goda vinstchanser mot ett formsvagt Elche.

Elche har haft en jobbig start på ligasäsongen då laget placerar sig på en 19:e plats i tabellen med endast åtta pinnar på kontot. Förvisso poäng i sex av nio matcher så här långt men det är för många oavgjorda matcher, och dessutom har motståndet inte varit det vassaste. Tufft motstånd fick de dock i den senaste omgången borta mot Deportivo La Coruna (0-4) där spelet inte såg allt för roligt ut. De släppte till ohyggligt många chanser och här lär de nog blotta det defensiva ännu mer. För att inte tala om veckans cupmatch mot Cordoba (1-4) där det defensiva var helt obefintligt. Två insatser som knappast lär ge något större självförtroende inför kvällens tuffa uppgift.

Malaga har siktet inställt på en återkomst till La Liga och de kan knappast vara missnöjda med den här ligastarten. Efter nio omgångar toppar de nämligen Segundan med facit 7-1-1 tillsammans med en mycket fin målskillnad på 12-4. Inte ett lag som öser in mål som ni ser men de har en otroligt stabil defensiv och det tror jag kommer räcka väldigt långt i den här matchen. De har förvisso släppt in tre av fyra mål på just resande fot men den här gången heter inte motståndet varken Las Palmas (0-1) eller Deportivo La Coruna (1-1). Malaga är dessutom utslagna ur Copa del Rey och det innebär att de kunnat ladda inför den här uppgiften hela veckan, vilket är ett klart plus.

Elche har sett bedrövliga ut i två raka matcher och blev faktiskt utbuade i veckans cupmatch mot Cordoba. Här är motståndet tuffare och mot ett stabilt spelande Malaga tror jag inte de har något att hämta. Tvåan spelas men jag väljer att plocka tillbaka pengarna på ett oavgjort resultat då Malaga kan ha en del problem med målskyttet ibland. 1,70 hos William Hill är taget!

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback