Reklam

Djurgården - Malmö FF: X

Matchcenter
14 juli 2019 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
11 jul 2019 at 17:30 (Uppdaterad 14 jul 2019 at 19:26) 11/07
50
0
Chans (1-X-2): 29-35-36%
Spelvärde: 114,80%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Uwe Röslers inställning mot toppkonkurrenterna har varit att stänga matcherna och varit väldigt nöjda med en poäng.
- Markus Rosenberg spelar inte mycket på konstgräs och är därmed tveksam till startelvan.
- Två av de bästa försvaren ställs mot varandra.
- Berg ryktas starta denna matchen.


 

När Malmö FF har spelat mot toppkunkurrenterna på bortaplan denna säsongen har det varit väldigt nöjda med att få med sig en poäng och spelat för det resultatet. Tänker på Norrköping, IFK Göteborg och AIK borta. Där matcherna slutade 1-1,  0-0 och 0-0. Där alla de matchbilderna speglade ett oavgjort resultat. Det har varit ett vinnande koncept hittills och ser ingen anledning till att Malmö inte skulle gå in med den inställningen även i denna matchen mot serietvåan.
Malmö har i år känts väldigt stabila efter den snöpliga förlusten mot Sundsvall i andra omgången. Efter det har det inte varit något snack om vilket som är det bästa laget och om Malmö går in för att framförallt INTE förlora denna matchen talar det för ett oavgjort resultat. 

Djurgården har gjort en fin säsong och placerar sig på en andraplats i tabellen. Tycker att prestationerna inte riktigt speglar den poängutdelningen de hittills har fått. Defensiven är riktigt vass i Djurgården som kan ha de två bästa mittbackarna i serien med Berg och Danielsson. Berg missade förra matchen med skadekänning men ska vara tillbaka till denna matchen.
Däremot har anfallsspelet inte sett lika bra ut och prestigevärvningen Ajdarevic har inte alls sett bra ut som förväntades bli den som skulle sköta Djurgårdens offensiv. Istället har man fått förlita sig på Ring och Turay som står för de mesta i offensiven. Augustinsson är avstängd till denna matchen men är inget större avbräck för startelvan.

Tycker att mycket talar för att Malmö lyckas få med sig krysset här och lägger ett rakt kryss till 3.28

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback