Annons

Djurgården - Shamrock Rovers: (AH: -1,0) 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
3 november 2022 at 18:45 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Tele2 Arena
1 nov 2022 at 17:12 (Uppdaterad 3 nov 2022 at 20:42) 01/11
21
0

Europa Conference League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 50-25-25%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 1,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
NordicBet Till NordicBet

Djurgården vill avsluta gruppspelet på bästa sätt och hålla förlustnollan vid liv, samt ta femte raka vinsten i turneringen. Det ska inte vara några konstigheter mot ett svagt Shamrock från Irland.

Det blev 0-0 i den inledande gruppspelmatchen mellan lagen i Dublin. Djurgården sjönk ordentligt i odds till matchstart där och var det bättre laget i största delarna.

Underlaget och gräset på Tallaght Stadium ställde till viss del till det för DIF den matchen, men till denna drabbning på konstgräset i Stockholm tror jag inte att Shamrock kommer ha mycket att säga till om.

Vi har sett hur Djurgården har växlat upp i tempo och dominerat de flesta matcherna på Tele2 Arena den här säsongen och det här kommer troligtvis inte bli något undantag.

Då ligan är avgjord och andraplatsen säkrad finns ingen anledning för DIF att rotera bort och vila spela till helgens avslutande match i Allsvenskandär Mjällby väntar på hemmaplan.

Gästerna kommer till spel utan Sean Kavangh och den unge Justin Ferizaj som båda är avstängda. Hos DIF ser läget i truppen bra ut och det blir spännande att se hur Bergstrand/Lagerlöf ställer upp, men en klart stark elva kommer garanterat att kunna mönstras.

Zetterström, Johansson, Ekdahl, Danielsson, Bengtsson, Finndell, Schuller, Eriksson, Asoro, Edvardsen, Wikheim

Mannus; Cleary, Pico, Grace; Farrugia, Byrne, Hoare, Lyons; Towell, Gaffney, Gannon

Vi såg tidigare i gruppspelet hur både Molde och Gent krossade Shamrock på hemmaplan med 3-0 x2. Det skulle inte förvåna mig om vi fick se liknande siffror denna torsdag, men jag väljer ändå att blyga med linan ifall vi vid en förväntad ledning skulle få se lite avslagen fotboll med en hel del byten.

Mitt spel: Djurgården -1 asian hcp

Som sagt irländarna bör inte ha en chans på det här snabba underlaget och man har inget direkt att kriga för så jag hoppas inställningen är på topp hos Djurgården för då rinner det iväg här...

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback