Reklam

Djurgården - Rijeka: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
28 juli 2022 at 19:00 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Tele2 Arena
26 jul 2022 at 20:58 (Uppdaterad 28 jul 2022 at 20:54) 26/07
15
0

Europa Conference League

Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
NordicBet Till NordicBet

Djurgården har med sig 2-1 från första matchen nere i Kroatien och jag tror laget fixar vinst även på Tele2 Arena. Ettan till 1,85 spelas hos Nordicbet.

DIF vände imponerande och vann alltså första mötet nere på Balkan. Med bra stöd från många fans som fick se ett riktigt klassmål när Asoro hittade Edvardsen till segermålet.

Inte ens den olidiga värmen kan stoppa Djurgården som spelar i trans just nu. Seger även i helgens seriefinal mot Häcken, och även där vände laget underläge 0-1 till 2-1. Sjätte raka segern var ett faktum, Imponerande då man startade med spelare som Mange Eriksson, Joel Asoro, Pierre Bengtsson och Marcus Danielsson på bänken.

Rijeka hade ledigt från ligaspelet i helgen och kommer upp utvilade till Stockholm, vilket är ett litet minus för spelet såklart. Men som jag skrev i reken inför matchen mot DIF har laget problem i truppen efter den mass-flykt klubben drabbades av inför säsongen. Målet man gjorde i första mötet var lite flyt efter flipperspel i försvaret hos gästerna.

Det är inte lätt att komma till Tele2 och möta detta starka lag nu. Kolla på Värnamo som åkte på 0-5 i baken där nyligen är bara ett av flera exempel på åkturer.

Kroaterna måste såklart köra på framåt om de ska ha en chans att göra mål och gå vidare. Det kommer troligtvis straffa sig här på det snabba konstgräset där Djurgården kommer bli livsfarliga i sina omställningar, vilket vi fick se prov på i första mötet.

Vi kan lägga till att DIF inte har någon match i Allsvenskan kommande helg, så fullt fokus på att städa av Rijeka och ta sig vidare i ECL.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback