advert

Deportivo - Betis 3/2 *INSTÄLLD*

3 februari 2017 at 21:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 15:25 07/04


Fredagsmatch från La Liga och denna vecka beger vi oss mot Galicien och närmare bestämt Estadio Riazor. Här ska Deportivo La Coruna ta emot Real Betis och jag testar mig på ett målspel för hemmalaget.

Deportivo La Coruna har varit lite upp och ner den här säsongen och placerar sig först på en 16:e plats i tabellen med 19 inspelade poäng. Laget har förvisso plockat poäng i fyra av de fem senaste matcherna men med tre oavgjorda resultat så klättrar man inte i tabellen. I senaste omgången blev det förlust på bortaplan mot Eibar (1-3) men jag tycker att Deportivo gjorde en mycket bra match och förtjänade mer, siffrorna speglade inte alls matchbilden. Så det lär vara ett mycket revanschsuget Depor som kommer ut inför de egna fansen här och på hemmaplan blir det oftast full fart framåt. Det är även därför jag väljer att spela ett målspel i den här matchen och inte den raka ettan. Depor har tagit samtliga sina fyra segrar på hemmaplan den här säsongen men inte vid något tillfälle har man vunnit med 1-0.
Kikar vi till matchtruppen som Gaizka Garitano plockat ut så finns samtliga spelare tillgängliga förut Fajr Faycal som är på väg hem från de afrikanska mästerskapet. Med sådant ljust skadeläge så tvingas Laure, Álex Bergantiños och Marlos Moreno vila den här matchen. Det ska bli extra kul att se nyförvärvet Kakuta som kommer spetsa till det offensiva ordentligt.

Real Betis har precis som Deportivo varit mycket upp och ner den här säsongen, men kikar vi till spelet på resande fot så har det mest varit ner. Laget har ett bortafacit på 2-0-7 och reser till Galicien med fyra raka bortaförluster på kontot, detta mot Villarreal (0-2), Eibar (1-3), Alaves (0-1) och Atletico Madrid (0-1). Som vi kan se är det inga större målkalas men både Atletico, Alaves och Villarreal är väldigt försvarsinriktade lag som inte släpper loss särskilt mycket. Mot Eibar blev det lite roliga fotboll och det är ett lag som jag tycker att vi kan jämföra Deportivo med sett till spelstilen. Betis brukar ligga väldigt lågt med försvaret på bortaplan men här tror jag att Deportivo kommer vrida upp tempot från start och då får Betis dansa med helt enkelt.

Lite större skadebekymmer hos gästerna som saknar Sanabria, Joaquin, José Carlos, Piccini, Cejudo och Felipe Gutiérrez till den här matchen. Dessutom sätter vi frågetecken kring Brašanac och Jonas Martin som trots allt finns med i matchtruppen.

Det är dags för Deportivo att plocka en trepoängare nu och jag tror mycket väl att den kan komma här mot bortasvaga Betis. Men Depor har slarvat i försvarsspelet på slutet så därför väljer jag målspelet framför den raka ettan.

Deportivo La Coruna över 1,5 mål till fina 2.45 hos Unibet spelas!
/[email protected]
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback