Reklam

Deportivo Alavés - Getafe: Över 5,5 Kort

Matchcenter
27 september 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Mendizorroza    Eduardo Prieto
27 sep 2018 at 11:34 (Uppdaterad 27 sep 2018 at 22:54) 27/09
65
0
Chans: 55%
Spelvärde: 122,65%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Estadio Mendizorroza bjuder in till match under torsdagskvällen där Alaves tar emot Getafe. Två lag som spelar en fysisk fotboll och därför skulle det förvåna mig mycket om vi inte får se en hel del kort i det här mötet.

Om vi börjar med att kika till lagens kortsnitt hittills denna säsong så hittar vi Alaves på 13 varningar, vilket ger oss ett snitt på 2,6 kort per match. Föga förvånande har mittfältarna Manu Garcia och Wakaso dragit på sig två ostskivor vardera och där tror jag att det kommer smälla rejält idag. Wakaso är ganska oslipad och spelar med väldigt mycket hjärta istället för hjärna. Det kan ge oss en väldigt dålig stämning på mittfältet idag. Bollar vi över till Getafe så har laget samlat på sig hela 21 varningar så här långt. Det ger oss ett skyhögt snitt på 4,2 kort per match. Inte helt oväntat är det Djene som tagit flest ostskivor så här långt och det är en spelare som är väldigt lik Wakaso i spelstilen. Det är 100% i varje duell och tajmingen är definitivt inte den bästa. Mittback i grunden men Bordalas har använt honom på mittfältet den senaste tiden och det passar bra för vårt kortspel.

Om vi går vidare och kollar till domaren i denna match så är det Eduardo Prieto Iglesias som håller i pipan. En herre som debuterade i La Liga under 2013 men de två senaste säsongerna har han faktiskt spenderat i den spanska andraligan, där han hade ett högt snitt på nästan 6 kort per match. Tre matcher har han dömt hittills denna säsong och han har varit ganska sparsam med korten, med ett snitt på strax under 4 kort per match. Det har dock varit ganska snälla matcher han dömt, så det är inte speciellt förvånande. Här lär det bli en helt annan hetta och då förväntar jag mig att korten åker upp på löpande band.

Unibet ligger väldigt högt här med sina 2.23 på över 5,5 kort. Om vi jämför med Bet365 så ligger de på 2.00 för samma lina. Röda kort räknas som två och det är maximalt tre kort per spelare som gäller. Något tyngre insats åker in!

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback