Reklam

Danmark - Sverige: (AH: -2,5) 2

Matchcenter
22 maj 2021 at 11:15 - Hockey, World Championship
21 maj 2021 at 15:42 (Uppdaterad 22 maj 2021 at 13:24) 21/05
5
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 10-0-90%
Spelvärde: 167,40%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Hit/Miss: 4-3
ComeOn Spela nu hos ComeOn

Sverige inleder Hockey-VM med att möta Danmark och vi hoppas givetvis på en flygande start för de svenska stjärnorna. Johan Garpenlöv har tagit ut sin trupp och det finns fem stycken forwards som spelar i NHL till vardags. Det handlar om Adrian Kempe, Los Angeles, Kings, Isac Lundeström Anaheim Ducks, Marcus Sörensen, San José Sharks, Richard Rakell, Anaheim Ducks och Victor Olofsson, Buffalo Sabres. I övrigt är det spelare från KHL och SHL som ska försöka ta VM-guld till Sverige.

Bör bli en enkel seger mot Danmark

Även om det inte är lika stjärnspäckat som vid de senaste turneringarna har Sverige fortfarande ett bra lag. På grund av pandemin kommer det inte att fyllas på med spelare från världens bästa hockeyliga som brukar vara fallet i ett hockey-VM. Men Sverige har ändå ett bra lag även om man enligt oddsen först är femte favorit. Såväl Ryssland, Kanada, Tjeckien och Finland är rankade högre än Sverige.

Men mot Danmark bör det inte vara några större problem. Visst har danskarna växt som nation inom sporten de senaste åren men samtidigt är det en bit kvar till Tre Kronors nivå. De tre senaste gångerna lagen mötts i VM-sammanhang har Tre Kronor vunnit med 3-0, 4-2 och 5-2.

Speltips med Asian Handicap

Oddsen är för låga på rak svensk seger för att det ska finnas något spelvärde i det. Samtidigt talar mycket för att Tre Kronor kommer gå för en överkörning i premiären. Visst kan det vara lite spänt i en premiär och det är inte alltid spelet stämmer på direkten. Men med tanke på nivåskillnaden bör detta inte kunna sluta på något annat sätt än med en klar svensk seger.

Danmark genrepade mot Norge inför turneringen och förlorade med 0-4. Nu tror vi det kan bli liknande siffror. Därför väljer vi att spela Sverige som segrare med Asian Handicap -2,5. - Vill du läsa mer om vad Asian Handicap är kan du göra det här.

  • Upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback