Annons

Speltips : Crystal Palace - Southampton: (AH: -0,75) 1

Matchcenter
7 januari 2023 at 13:30 - Fotboll, England - FA Cup
Selhurst Park
Uppdaterad
22
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

FA-Cupen

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 25-35-40%
Spelvärde: 115,25%
Lägsta spelbara odds: 1,94
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-2
NordicBet Till NordicBet

FA-cupen i helgen och jag väljer att rikta blicken mot Selhurst Park  där Palace får besök av krislaget Southampton. Tvekar inte här och väljer att hoppa på hemmasidan.

Snabb revansch Crystal Palace

Efter den tunga förlusten i veckans PL-omgång mot Tottenham, 0-4 så räknar jag med att Patrick Viera och Palace snabbt vill bjuda igen fansen på vad de fick utstå i onsdags.

Stor förlust blev det men visst var den lite i överkant där Palace stundtals hade bra kontroll. I andra halvlek rann det iväg lite väl mycket och kollar vi Xg var 0-4 inte värst speglande.

Kollar vi in Crystal Palace trupp tycker jag det finns vettiga rotationsmöjligheter till den här matchen men räknar ändå med att man ställer en hyfsad stark elva på lördag.

Southampton ett stort mörker

Ja vad ska man säga mer än att detta Saints är en tragisk syn just nu. Förlust och utbuade senast mot Nottingham, där man knappt skapade några farliga möjligheter alls och numera en välförtjänad jumboplats i Premier League.

Sex raka förluster i ligan och senast man vann var i EFL-cupen mot Lincoln från Legue One där man fick kämpa i underläge på hemmaplan.

Nu är det kritiskt läge och full fokus för överlevnad i ligan som gäller. Tunn och ung trupp och jag kan inte se att man ens vill gå vidare här. Prioriteringar måste ske och FA-cupen är troligtvis inte en sådan.

Speltips Crystal Palace - Southampton

Mitt FA Cupen speltips till den här matchen blir Crystal Palace -0.75 asian hcp hos NordicBet.

Som jag skrev innan vill Patrick Viera studsa tillbaka och ge fansen en framgång i cupen efter den tunga torsken mot Spurs och även Fulham i ligaspelet. I min mening perfekt läge att syna laget efter 0-7 i baken på de två senaste hemmamatcherna.

Klart lugnare placering i tabellen för Palace samtidigt som man har över en vecka på sig att ladda om batterierna till mötet med Chelsea i Premier League.

Hoppas och tror Viera ställer ut en fin elva samtidigt som Nathan Jones väljer att vila några av de få nyckelspelarna han har. 

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!
  • Brett utbud av odds som kommer från Betsson Group
  • Funktionell hemsida
  • både på dator och mobil
  • Många olika betalningsmetoder
  • Smidig inloggning med Bankid

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback