Reklam

Córdoba - Oviedo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
24 mars 2018 at 18:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Arcangel
24 mar 2018 at 11:50 (Uppdaterad 24 mar 2018 at 20:33) 24/03
54
0
Chans: 50%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Viktiga poäng på spel då Cordoba tar emot Oviedo hemma på Estadio El Arcangel. Två lag som är i stort behov av en trepoängare och då kan vi inte blunda för det odds som erbjuds på överspelet.

Cordoba har inte haft någon rolig säsong och för ett par månader sedan var det nog många som räknade med nedflyttning till den spanska tredjeligan. Laget har dock vaknat till liv och efter fyra raka segrar är det nu helt plötsligt bara fyra poäng upp till Alcorcon på säker mark. Men det gäller att fortsätta plocka segrar om de vill säkra ett nytt kontrakt, så något annat än seger räknas inte i dagens match. Den stora boven denna säsong har varit försvarsspelet och även fast de nu har två raka nollor i raden så skulle jag inte vilja påstå att de fått ordning på den biten. De har ställts mot Lugo (1-0) och Nastic (2-0), vilket är två relativt svaga lag offensivt. Cordoba kommer ställas på större prov idag och de måste dessutom gambla lite framåt i jakten på tre pinnar. Vi har även defensiva bekymmer hos hemmalaget som får klara sig utan avstängda Javi Galan idag. En offensiv spelare i grunden men han har vikarierat på vänsterbacken på slutet och gjort det riktigt bra.

Oviedo har stått för en godkänd säsong så här långt då laget placerar sig på en 7:e plats i tabellen med 49 poäng på kontot. De siktar givetvis mot playoff och med tanke på hur jämnt det är i Segundan så gäller det att plocka segrar om det ska bli verklighet. Därför kommer de absolut inte åka till Arcangel och nöja sig med ett oavgjort resultat, vilket utan tvekan gynnar överspelet. Oviedo har haft en del bekymmer med försvarsspelet denna säsong och speciellt på bortaplan där laget släppt in 23 av sina 35 mål. Det har även resulterat i många målglada bortamatcher på slutet där fyra av de fem senaste klivit över 2,5 mål. Att det blev målsnålt på bortagräs mot tajta Reus (0-0) är inget som överraskar, men det är inte den typen av motstånd som väntar nu. Kikar vi till truppläget så stryker vi defensiva mittfältaren Mariga, men både Toche och Linares är tillbaka från avstängning och det är viktigt för spelet. Dessa två placerar sig i toppen av den interna skytteligan denna säsong.

Talar för spelet:

  • Cordoba jagar säker mark och Oviedo vill upp på playoff-plats. Det här är två lag som absolut inte kommer nöja sig med ett oavgjort resultat.
  • Cordoba har hållit nollan i två raka matcher men i övrigt har man släppt in flest mål i hela ligan så här långt. 53 stycken på 31 omgångar.
  • Oviedo har problem med att hålla tätt på bortaplan där de släppt in 23 av sina 35 mål. Det har givit oss över 2,5 mål i fyra av de fem senaste bortamatcherna.
  • Gästerna får tillbaka både Toche och Linares till den här matchen. Två av lagets viktigaste spelare i den offensiva delen.

/[email protected]

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback