advert

11/02, Celta Vigo - Sevilla

Tor 11 feb 2016 at 21:30 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: torsdagen den 11:e februari
Tid: 20.30
Plats: Municipal de Balaidos, Spanien
Då var det dags för returmötet i semifinalen av Copa del Rey. Celta Vigo och Sevilla har mött varandra väldigt frekvent på den senaste tiden. Det här blir det tredje mötet på bara sju dagar, där två matcher har spelats i Copa del Rey och en match i La Liga. Sevilla har ett övertag från första mötet då man vann med 4-0.

Hemmalaget Celta Vigo har gått väldigt trögt på senaste tiden. Man har bara vunnit en enda match på sina senaste sex matcher. Den enda matchen man vunnit är matchen mot Atletico Madrid i kvartsfinalen av Copa del Rey. Till skillnad från bortalaget Sevilla som bara förlorat en enda match på sina nitton senaste omgångar. Sevillas tränare Unai Emery lär peppa upp sitt lag rejält inför denna match för att de ska hålla i sin svit. När man har ett 4-0 övertag brukar man går ner sig, men jag tror inte att Sevilla kommer göra det.

Matchen 
Jag tror det kommer bli en väldigt jämn tillställning i denna match. Sevilla lär inte vara jättesugna att gå på offensiven då man har ett 4-0 övertag från första matchen. Celta Vigo lär inte heller vara särskilt intresserade av att hitta på något i matchen eftersom som ett avancemang till final känns som en omöjlighet. Det lär bli en tillknäppt match, men jag tror ändå att Sevilla lyckas vinna matchen.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från unibet.com
Celta Vigo, 2.70

Oavgjort, 3.50

Sevilla, 2.55

Mitt tips: Vinst Sevilla

Jag tror att Sevilla kommer vinna denna match eftersom att tränaren Unai Emery vill hålla i denna fina svit inför kommande Europa League spel. Sevilla är i strålande form och Celta Vigo kommer få det svårt mot ett formstarkt lag. Celta Vigo är i dålig form och jag tror den kommer hålla i sig efter matchen mot Sevilla.
Feedback