Reklam

Atlético Madrid - Celta de Vigo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
11 mars 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Wanda Metropolitano    Javier Alberola
11 mar 2018 at 15:19 (Uppdaterad 11 mar 2018 at 17:58) 11/03
28
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 102,85%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Fint möte på Wanda Metropolitano under söndagen där Atletico Madrid gästas av Celta Vigo i omgång 28 av La Liga. Atletico är mer offensivt lagda på hemmaplan och mot ett alltid offensivt Celta Vigo så hoppas jag på mål här.

Atletico Madrid förlorade den mycket viktiga matchen mot Barcelona (0-1) i förra omgången och det betyder att de just nu är elva poäng efter, med en match mindre spelad. Svårt avstånd att hämta upp men för Simeone och hans mannar gäller det bara att köra på och samla trepoängare nu, de har absolut ingenting att förlora. Normalt sett är de väldigt defensiva, men på hemmaplan så tycker jag ändå att de brukar vara lite mer fokus på det offensiva än vanligt. De har även väldigt fin målform på Wanda Metropolitano med tio mål på de fyra senaste ligamatcherna. De fick även islossning i veckan EL-match mot Lokomotiv Moskva (3-0) där de vann med klara siffror. Väldigt solida defensivt allt som oftast men de har haft en del frågetecken i det defensiva på slutet och möter nu ett väldigt starkt offensivt gäng.

Celta Vigo har varit lite ojämna den här säsongen och placerar sig på en 9:e plats i tabellen tillsammans med 38 poäng på kontot. Fortfarande chans på en europaplats men det är just nu fem pinnar upp till ett formstarkt Girona så en seger vore att föredra om de vill spela Europa League nästa säsong. Om vi ska kika på vad som fungerat bra under säsongen så är det svårt att nämna något annat än det offensiva spelet. Maxi Gomez och Iago Aspas har producerat närmare 30 mål tillsammans och även Pione Sisto är otroligt nyttig i det offensiva med fyra mål och nio assist så här långt. Defensivt finns det dock en hel del att jobba på för Unzue och hans mannar. 39 insläppta mål så här långt och det ser väldigt virrigt ut stundtals, speciellt på bortaplan där de släppt in 22 mål på 14 matcher. På tal om bortaplan så brukar det även bli väldigt målglada matcher när Celta Vigo är på resande fot. Räknar vi med cupmatcherna så har 14 av 16 bortamatcher klivit över 2,5 mål denna säsong.

Talar för spelet:

  • Atletico Madrid är mer offensiva på hemmaplan än vad de brukar vara på resande fot. Det är inte heller någonting annat än tre pinnar som räknas här. Celta Vigo borde också vara väldigt intresserade av tre poäng i jakten på europaspel.
  • Celta Vigo är starka i det offensiva men håller sällan ihop det defensivt. Det brukar även bli många målglada bortamatcher för laget då 14 av 16 klivit över 2,5 denna säsong.
  • Det har blivit många målglada möten i den spanska huvudstaden mellan dessa två. Kikar vi till de fem senaste matcherna så har fyra klivit över 2,5 mål.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback