advert

Athletic Club - Villarreal: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 november 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
San Mames Barria    David Medié
19 nov 2017 at 14:24 (Uppdaterad 19 nov 2017 at 22:40) 19/11
59
0

Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 111,30%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Den sena matchen från La Liga ser mycket trevlig ut på förhand där Athletic Bilbao tar emot Villarreal hemma på San Mames. Det brukar bli bra fart på den här arenan och med tanke på hemmalagets tabellposition så lär det blir samma visa idag. Mot ett kontringsskickligt Villarreal så tror jag på minst tre mål i matchen.

Athletic Bilbao har varit en besvikelse denna säsong då laget placerar sig först på en 15:e plats i tabellen med elva inspelade poäng. Inte heller formen är särskilt bra då laget inkasserat fyra förluster på de fem senaste matcherna. De har dock fått ladda batterierna under landslagsuppehållet och det tror jag är väldigt viktigt. Varva ligaspel och europaspel med en sådan tunn trupp sliter otroligt hårt. Hemma på San Mames är det alltid full gas framåt och jag bryr mig inte allt för mycket att endast en hemmamatch klivit över 2,5 mål så här långt. Det har varit defensivt skickligt motstånd och där tycker jag inte att vi kan placera in Villarreal denna säsong. Inga nya avbräck hos Athletic och en offensiv uppställning att vänta.

Villarreal har gått väldigt starkt den senaste tiden efter en ganska knackig start på säsongen och placerar sig på en 6:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng. Fyra vinster på de fem senaste omgångarna men samtidigt har inte motståndet varit det svettigaste. Här ställs de inför en väldigt tuff bortamatch och spelet på resande fot har inte imponerat så här långt med facit 2-1-3. Offensivt tycker jag att det ser intressant ut inför kvällens match, ett kontringsspel med Bacca och Bakambu kan straffa baskerna ordentligt. Defensivt tycker jag inte det ser lika stabilt ut och laget får fortsatt klara sig utan skadade mittbacken Alvaro. Nu höll de nollan mot Malaga (2-0) senast men det är ett helt annat motstånd den här gången och Bonera är en risk på mittbacken.

Talar för spelet:

  • Athletic är inte intresserade av något annat än tre poäng och lär gå på offensiven
  • Ett offensivt Athletic blottar sig för ett kontringsskickligt Villarreal
  • Fyra av sex bortamatcher för Villarreal har klivit över 2,5 mål
  • Av de elva mål Villarreal släppt in denna säsong har tio mål släppts in på bortaplan
  • Mittback Alvaro är skadad hos gästerna och det är ett tufft avbräck

Talar emot spelet:

  • Athletic har skapat många chanser den här säsongen men har inte haft den rätta skärpan i avsluten

Med tanke på hemmalagets tabellposition så tror jag att vi får se en match som svänger ordentligt på San Mames i afton. Då kan vi inte blunda för fina 2,10 på överspelet. In med bollen! 

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback