Reklam

Athletic Club - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
28 februari 2018 at 19:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Jesús Gil
27 feb 2018 at 18:42 (Uppdaterad 28 feb 2018 at 21:30) 27/02
74
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Fem matcher från La Liga under onsdagen och bland annat bjuds vi på Athletic Bilbao - Valencia från nya San Mames. Baskerna brukar ösa på framåt inför de egna fansen och därför tror jag att vi får se minst tre mål i det här mötet, till ett fint odds.

Athletic Bilbao har inte alls imponerat den här säsongen då laget placerar sig först på en 12:e plats i tabellen med 31 inspelade poäng. Fortfarande chans på en europaplats men då gäller det att baskerna fortsätter plocka fler trepoängare. Efterlängtad seger i senaste omgången hemma mot Malaga (2-1) men det var en jämn match som kunde slutat hur som helst. Malaga passade bland annat på att bränna en straff och jag tycker inte att försvarsspelet sett särskilt bra ut sedan mittback Laporte såldes till Manchester City. På hemmaplan vill de oftast storma framåt i jakten på mål och då blir det extra viktigt att ha ett fungerande försvarsspel. Om Malaga kunde utnyttja detta så kan ett kontringsstarkt Valencia straffa hemmalaget ordentligt. Det ska nämnas att det spelats många målsnåla matcher på San Mames denna säsong men det är siffror som jag inte bryr mig allt för mycket i. Det blir alltid högt tempo och här är jag ganska säker på att vi får en matchbild som passar överspelet.

Valencia har gått starkt den här säsongen då laget placerar sig på en fjärdeplats i tabellen med 49 poäng på kontot. De har hela åtta poäng till godo på femteplacerade Villarreal och därför ett tydligt grepp om en CL-plats till nästa säsong. Formen är fin med tre raka segrar men spelet har inte alls imponerat särskilt mycket, speciellt inte det defensiva. De fick många avgörande domslut med sig i derbyt mot Levante (3-1), vände sent mot Malaga (2-1) och nu senast var det målvakt Neto som räddade segern mot Sociedad (2-1) med en fantastisk räddning. Offensivt finns det inte mycket att snacka om tycker jag, där är Valencia urstarka och dessutom har de en bredd som gör att de klarar hårt matchande som nu. Defensivt har de dock inte alls samma bredd och det har sett väldigt darrigt ut i backlinjen senaste tiden. Athletic kommer trycka fram trupperna ordentligt här och då är det inte omöjligt att vi får se ännu fler misstag från Valencia.

Talar för spelet:

  • Athletic Bilbao är inte nöjda med sin tabellplacering och är det något som vi alltid kan räkna med på hemmaplan så är det hård jakt på seger. Det borde ge oss en mycket passande matchbild för överspelet.
  • Hemmalaget kommer spela väldigt offensivt och det innebär givetvis att de blottar sig defensivt. En defensiv som inte alls sett särskilt bra ut sedan Laporte lämnade.
  • Valencia har utan tvekan en av ligans vassaste anfall, med kontringsskickliga spelare som borde passa utmärkt här. De snittar nästan två mål per bortamatch.
  • Gästerna har sett darriga ut i försvarsspelet denna säsong och speciellt på bortaplan där laget släppt in merparten av sina mål. 8 av lagets 12 bortamatcher denna säsong har klivit över 2,5 mål.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback