Reklam

Athletic Club - Real Sociedad: 1

Matchcenter
5 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Alejandro Hernández
5 okt 2018 at 15:26 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 22:53) 05/10
44
0
Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Fredagsmatch från Spanien och en mycket fin sådan då det vankas derby på San Mames mellan Athletic Bilbao - Sociedad. Gästerna har en del avbräck inför kvällens möte och därför tror jag att hemmafansen får jubla högst.

Athletic Bilbao har inte fått någon pangstart på säsongen direkt då laget samlat på sig sju poäng på sex spelade matcher. Förvisso bara en förlust på kontot men med hela fyra kryss i raden så avancerar man inte i tabellen. Motståndet har dock varit väldigt tufft på slutet med bland annat Real Madrid (1-1), Betis (2-2), Villarreal (0-3) och Barcelona (1-1). Nu är det ett derby som väntar men jag rankar ändå Sociedad som klart sämre än dessa lag som Athletic mött på slutet. Kikar vi till skador och avstängningar inför kvällens match så ser det även mycket bra ut. Aduriz är tillbaka och fick ett litet inhopp mot Barcelona senast och även Inigo Martinez är redo för spel efter att ha utgått efter 23 minuter på Camp Nou.

Real Sociedad har inte heller fått någon bra start på säsongen då laget plockat åtta poäng på sju matcher. Laget gör en del mål framåt men de har problem i det defensiva spelet, i vanlig ordning. De höll förvisso nollan i bortamötet mot Huesca (1-0) men i övrigt har de släppt in mål i samtliga matcher så här långt. Fint bortafacit från La Real, tredje bäst i ligan, men det är siffror som jag inte bryr mig allt för mycket i. Motståndet har varit väldigt svagt många gånger med bland annat Leganes (2-2), Eibar (1-2) och Huesca (1-0). Slutligen så brottas även gästerna med många skador och avstängningar inför kvällens derby. Theo och Juanmi är fortfarande avstängda och dessutom stryker vi Zaldua, Llorente, Merino, Januzaj och Merquelanz som alla går skadade.

Athletic känns som ett mer stabilt lag än Sociedad och med publiken i ryggen så tror jag att de kniper en efterlängtad trepoängare i afton. Ettan spelas till 2,20 hos Interwetten.

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback