advert

Athletic Club - Real Madrid: Över 5,5 kort

Matchcenter
2 december 2017 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
San Mames Barria    Antonio Mateu
1 dec 2017 at 17:03 (Uppdaterad 2 dec 2017 at 22:49) 01/12
43
0

Chans: 60%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Hett möte på nya San Mames under lördagskvällen där Athletic Bilbao tar emot Real Madrid. Det brukar smälla ordentligt i dessa möten och vi har dessutom ett passande väder för ett kortspel.

Athletic Bilbao har inte gått särskilt bra den här säsongen men när Real Madrid kommer på besök så brukar både fans och publik tända till lite extra och göra bra matcher. De har två raka förluster mot marängerna på hemmaplan men det har varit jämna och täta matcher i Baskien de senaste åren. Tufft och tätt tror jag även att det blir under lördagskvällen och vädret som dragit in över norra Spanien är trevligt när vi pratar kortspel. Det har både varit snö och regn under fredagen och även under lördagen ska det regna en del, så räkna med en blöt matta som är perfekt för feltajmade glidtacklingar.

Jag tycker även att vi har en bra domare för kortspelet då Antonio Miguel Mateu Lahoz ska försöka hålla ställningarna här. Samma herre som höll i pipan när Italien - Sverige spelade returmöte på San Siro nyligen. Han kastade ut nio varningar i den matchen och han brukar ha en förmåga att vilja stå i centrum när det vankas lite större matcher, som jag ändå tycker att denna är. Senast han var i Bilbao och dömde blev det nio varningar mellan Athletic - Barcelona och han dömde även det här mötet för två säsonger sedan, då blev det sju kort upp i luften.

Talar för spelet:

  • Athletic tänder alltid till extra när Real Madrid kommer på besök och lär inte vika en tum här
  • Domare Mateu Lahoz brukar vilja stå i centrum när det vankas stora matcher som denna
  • Det har varit dåligt väder i norra Spanien och det lär innebära mer kamp än skönspel
  • En sen lördagsmatch brukar innebära extra liv på läktaren och det lär smitta av sig på spelarna

Vi spelar över 5,5 kort hos Unibet där Gult kort = 1, Rött kort = 2, Ett gult och ett rött = 3, Två gula kort och ett rött = 3. Maximalt antal kort per spelare är med andra ord 3 kort.

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback