Reklam

Athletic Club - Celta de Vigo: Över 2,5 Mål

Matchcenter
31 mars 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Carlos Del Cerro
31 mar 2018 at 12:05 (Uppdaterad 31 mar 2018 at 18:10) 31/03
41
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Fint möte på nya San Mames under lördagen där Athletic Bilbao gästas av Celta Vigo. Två lag som jagar en europaplats och därför tror jag på offensivt spel mellan två lag som vill framåt. Det luktar målkalas till ett lockande odds!

Athletic Bilbao har inte haft någon rolig säsong då laget placerar sig först på en 13:e plats i tabellen med 35 poäng på kontot. De är även utslagna ur Europa League så nu gäller det att avsluta så snyggt som möjligt och försöka plocka placeringar. Det är 10 pinnar upp till Sevilla på en europaplats så givetvis är det inget annat än tre poäng som gäller i dagens match, vilket borde ge oss en offensiv matchbild. Det har spelats många målsnåla matcher på San Mames den här säsongen men det tycker jag inte alls speglar matchbilderna. Athletic är ett lag som alltid tågar framåt så att de spelat sju oavgjorda matcher inför de egna fansen beror nog mestadels på motståndet de haft på besök. Celta Vigo kommer däremot inte nöja sig med ett kryss här. Kikar vi till skadeläget så har vi endast ett defensivt avbräck i skadade mittbacken Yeray. I övrigt ser det bra ut.

Celta Vigo har också gått ganska trögt den här säsongen då laget placerar sig på en 10:e plats i tabellen med 39 inspelade poäng. Med sex poäng upp till Sevilla innebär det att Celta Vigo också är väldigt intresserade av tre poäng på San Mames under lördagen. Det borde ge oss ett offensivt bortalag och är det något som de är bra på så är det anfallsfotboll. 45 mål framåt är en bra siffra och de har kontringsskickliga spelare som borde få ytor att jobba på här. Defensivt ser det dock inte lika roligt ut hos Celta Vigo som har släppt in 42 mål så här långt. Nu höll de förvisso nollan i senaste omgången mot Malaga (0-0) men de kommer ställas på betydligt tuffare prov den här gången. Kikar vi till skadeläget hos gästerna så hittar vi även där ett defensivt avbräck i förstakeepern Ruben Blanco. Inte heller Emre Mor eller Fontas finns med i matchtruppen.

Talar för spelet:

  • Två lag som jagar en europaplats och två lag som vill spela en offensiv fotboll. Det borde ge oss en trevlig matchbild för överspelet.
  • Det brukar bli en hel del mål när dessa två drabbar samman. Blickar vi fyra matcher tillbaka så har samtliga matcher klivit över 2,5 mål.
  • Defensiva avbräck hos båda lagen då Athletic saknar mittback Yeray och Celta Vigo får klara sig utan målvakt Ruben Blanco.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback