Reklam

Atalanta - Lazio: Under 2,5 Mål

Matchcenter
15 maj 2019 at 20:45 - Fotboll, Italien - Coppa Italia
Stadio Olimpico, Rome (neutral)    Luca Banti
14 maj 2019 at 22:12 (Uppdaterad 15 maj 2019 at 22:43) 14/05
30
0
Chans (över-under): 43-57%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Cupfinal i Italien och känslan är att Atalanta kommer pressa ett lågt stående Lazio ordentligt. Lagen möttes för bara några veckor sedan och då tog Bergamo-laget en relativt stabil seger. Enligt oddsen är det helt jämnt, men kanske ska man vara favoriter sett till hur svajiga Lazio har varit under säsongen.

Atalanta gör en fin säsong och har framförallt spelat bra måt botten- och mittenlagen i ligan. Här i cupen har man i och för sig inte gjort några katastrofresultat mot även det bättre motståndet, eller vad sägs om att slå ut Cagliari, Juventus och Fiorentina på vägen till final.

Laziofansen är förstås besvikna över vad som ser ut att bli en åttondeplats eller däromkring i ligan. Särskilt våren har varit som en påse "Gott & Blandat", med svaga resultat mot bland andra Chievo, Spal och Sassuolo. Här i cupen har man dock lyckats prestera enligt sin historik. Faktum är att man gör sin tredje cupfinal på 5 år.

Enligt oddsen är det som sagt helt jämnt mellan lagen, men kanske ska Atalanta ses som det lite hungrigare. Jag tror just det gör att Lazio gör vad de gör allra bäst - fokuserar på defensiven och håller siffrorna nere. I de tre senaste cupmatcherna har det gjorts totalt ett mål efter ordinarie tid.

Nästan hälften av Lazios matcher den här säsongen (43,75%) har slutat i under 1,5 mål. Här i finalen tror jag inte man gör någon offensiv förändring, man vet att Atalanta inte går att slå på attack, och matchen kan mycket väl sluta 0-0 eller med ett lätt uddamål efter ordinarie tid.

Håll lite extra koll på Duván Zapata som gjort mål de tre senaste gångerna han mött Lazio (en av dem för Sampdoria).

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback